torsdag 16 juli 2009

NOTD: Orly Sea of light

Usch ja- jag har varit en hemsk bloggerska men jag lovar att bättra mig. För att vara lite snäll så visar jag här en NOTD av Orly's Sea of light som var med i senaste utskicket av Nailmail. Jag köpte denna och Orly matta topplack.

Som de flesta lack som är antingen korallfärgade eller rödrosa så är det väldigt svårt att få fram den exakta nyansen. På bilden ser Sea of light mer korallrött ut än vad det egentligen är. I verkligheten är lacket mer rosa, eller bär nyanserat. Det är otroligt vackert och inget av de koralllacken jag har är likt detta. Det har också ett fint skimmer som ger mer djup och lyster åt färgen. Det var lättlackat med en halvrinnig formula som torkade snabbt- precis i min smak. Jag hade bara två lager på bilden- mer behövdes inte enligt mig men då syntes fortfarande nagelbädden.
Jag har verkligen börjat vänja mig vid röda lack och vågar mig mer och mer till den perfekta röda nyansen. Nästa månad kommer Rescue Beauty Lounge med Nailmail och ja- jag beställde ett rött- nämligen Chinoise. Men nu till bilden!


Jag har redan hunnit prova Orlys matta topplack och resultatet blir himla speciellt- mer som en satinfinish än helt matt och jag tror resultatet hänger mycket på vilket lack man använder under (förstås!!). Jag provade iallafall Color Clubs Ready to wear med det matta topplacket och resultatet blev mycket fint!

5 kommentarer:

 1. det ser fint ut,jag har det också,men inte hunnit testa det än!!

  SvaraRadera
 2. Superfint! Jag har på tok för få koralllack och suktar just nu efter fina sådana!

  SvaraRadera
 3. Anonym- Gör det- du blir säkert nöjd :-)

  Kerstin- Ooh, då är det här ett bra alternativ! Plus Isadoras och Niveas korall färgade lack.

  SvaraRadera
 4. Riktigt vacker färg, korallrött är så fint till sommaren...

  SvaraRadera
 5. Emma- Tack! Och ja, korall är verkligen sommarens färg.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.