onsdag 2 december 2009

Sonia Rykiel hos H&M

Jimmy Choo sakerna har inte ens sålts slut i webbshoppen men redan har H&M börjat promota sin nya kollektion med gästdesignern Sonia Rykiel. Detta kollektion består av underkläder med en snygg retrokänsla. Jag tycker det ser himla snyggt ut men är lite skeptisk till hur BH-storlekarna kommer att vara. De flesta har ju inte mellan 75A-85C (som är standard stolekarna av någon ytterst märklig anledning) och jag har aldrig köpt en BH på H&M som varit rätt i storleken. Jag har 70FF eller 70G, beroende på modell och tillverkare så jag tror tyvärr inte att jag kommer hitta en överdel som passar. Gör jag mot förmodan det så kommer jag att skriva en djup kärleksförklaring till H&M- det är ett löfte. Tillsvidare kan vi njuta av lite bilder;
2 kommentarer:

  1. Jag är själv väldigt sugen på en del i kollektionen, då jag har en faiblesse för retro- och pinupaktiga underkläder. Men ja, det hänger väl på storlekarna. Har också 70 i omkrets så det bäddar väl för besvikelse dessvärre.. Har inte kunnat hitta någonstans hur storlekarna kommer att vara. Morr!

    SvaraRadera
  2. Vissa grejer ser ruskigt snygga ut, men tråkigt med storlekarna som sagt. Får se om något passar. Däremot fattar jag inte grejen med BH:n som har en ros på varje kupa. Skulle se lite speciellt ut att ha under en tröja, och speciellt sexigt för sängkammaren kan jag inte påstå att jag tycker det är:
    http://www.hm.com/se/soniarykiel/?deeplink=6129_W50_478000#/soniarykiel/

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.