tisdag 19 januari 2010

Lite linklove

Går det att ge lite länkkärlek mitt i veckan? Eller ja, egentligen så är vi ju fortfarande i början på veckan faktikst. Här kommer iallafall lite bloggtips:

Katta Kvack, också känd som Bjooti, skrev ett mycket intressant inlägg häromdagen om Veckorevyns dubbelmoral. Jag håller med- hur kan man sätta en tjej som Kissie på framsidan? Ni vet, bloggtjejen som hävdar att hon bara har en 'bloggkaraktär'. Bloggkaraktär- vad är det egentligen? Det är så dumt så jag ids inte ens argumentera. Trist är det iallafall att VR använder sig av en tjej (karaktär?) som Kissie som uppmuntrar mobbing och sneda kroppsuppfattningar. Som tycker att det är ok att hänga ut folk via sin blogg (påhittade människor eller ej), som äter nävarfulla portioner med bantningspiller till lunch (om det nu också är sant). Tragiskt.

Söta, fina Purity har en Tim Burton temavecka på sin blogg och hennes Batman tolkning tisdagen var far out! Jag älskar't!

Åh! BB couture lacken från Nailmail har kommit och de är såååå läckra! Hoppas verkligen Karin tar in det märket igen i framtiden!

Och nästan gladaste nyheten av allt är att Rocketqueen har börjat blogga igen. JAAAAAA! Säger jag. Hennes blogg fick mig att börja följa andras skönhetsbloggar och inse det roliga med dem.

2 kommentarer:

  1. Näää, wow! Så glad jag blir över att få vara med! Den kommer jag leva på resten av året. Tack! :D :D

    SvaraRadera
  2. Rocketqueen- Joo :-) Nu blir jag jätteglad att du är glad :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.