fredag 16 april 2010

Revlon och Revlon

Jag återkommer till Revlon produkterna som jag fick en mängd frågor om efter jag publicerat mitt tidigare inlägg. Frågan som uppkom var varför just de här produkterna var så dyra när Revlon egentligen är ett budgetmärke. Jag måste säga att jag blev lite fundersam själv. Nu bor jag inte i en stad som har en massa sminkmärken, inte ens på de vanliga ställena som Lindex och Ica Maxi, och just Revlon var jag inte bekant med alls. Förutom hårtoningar men det är ju väldigt svårt att jämföra hårfärg och smink. Men iallafall så skickade jag en fråga till Susanne på E-beautyshop så jag kunde få lite mer klarhet i det. Detta fick jag till svar:
Revlon Natural Wonders är en exklusiv, europeisk makeupserie som ingår i Revlon Professionals produkter som riktar sig enbart mot professionella salonger och makeupartister. Det är en helt fristående produktserie som tagits fram för professionellt bruk och därför är kvaliteten avsevärt mycket bättre än amerikanska Revlons makeup; mer högpigmenterad makeup, längre hållbarhet, etc.

Vill ni läsa mer om Revlon Natural wonders så finns deras hemsida här (den var inte enkel att googla fram). Tänk på att inte ha högt ljud på för det är en massa ljud pålagt på sidan- något som jag ogillar men det är en personlig reflektion. Om Revlon, det amerikanska budgetmärket, kan ni läsa här. Dom har inga ljud ;-) Hoppas det klarade upp lite för er men återkom gärna igen om ni har fler frågor.

1 kommentar:

  1. Ah, nu fattar jag! Jättesnällt att du tog tid att fråga, jag blev ju som sagt superförvånad över att en Revlon-mascara kostade skjortan:)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.