torsdag 27 maj 2010

NOTD Creative Nail Design "Heiress"

Åh! Jag glömde helt bort att jag faktiskt kunde lägga upp en NOTD från arkivet! Den här flaskan med den knall-lila "Heiress" vann jag i en goodiebag hos Kicki Daisy Beauty förra året. Jag har länge tvekat att använda den. Dels för att CND's lack (åtminstone de gamla formulan) har en torktid på flera timmar och dels för att det är en verkligt knallig färg. Jag var osäker på om jag helt enkelt skulle trivas i den. Ni vet hur feg jag är när det handlar om färg, vare sig det gäller smink eller naglar. Men jag fick mig verkligen en knäpp på näsan i detta fall för jag älskar lacket! Formulan är dessutom perfekt- hör ni det per-fekt! Den torkade snabbt (dvs med CND Speedy och ett laget Nails Inc Kensington Caviar top coat) och höll hur länge som helst. Jag tog av det 5 dagar efter appliceringen och det hade inte chippat. Det var endast lite "tip-wear" och det var enbart pga att jag arbetat i trädgården (med handskar kan tilläggas men ändå!).

Färgen är varmt lila (?!) och den fungerar faktiskt till min blekrosa hy. Det finns ett svag skimmer i den och jag tror att skimmret är varmt tonat och det är därför färgen får ett sådant djup. Jag önskar att alla lack betedde sig som detta.

Just det här lacket finns tyvärr inte att få tag på hos någon återförsäljare längre eftersom CND har gjort om hela sitt sortiment. Men har ni tur så finns det säkert hos någon privat återförsäljare (tradera eller ebay). Är ni en älskare av lila lack så borde denna vara ett måste!

7 kommentarer:

 1. Jättefint! Det verkar likna HM:S Glamourama lite, men det finns nog inte heller i butik längre.

  SvaraRadera
 2. Kerstin- Det gör det nog. Jag har inte Glamourama själv men jag ska kolla nästa gång jag seglar in på H&M- det vore ju bra om det är en dupe :-)

  Sminkan- Tack! Det är otroligt fint- bilden visar inte hur jämt och fint det är.

  SvaraRadera
 3. Sofia (nibblah)30 maj 2010 11:12

  Oh, riktigt härlig färg!

  SvaraRadera
 4. Sofia och ingegerd- Tack så jättemycket! :-)

  SvaraRadera
 5. ahhh vilken fin färg!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.