måndag 28 juni 2010

Eyeko eyeliner

Det här är inte riktigt en recension eftersom smink är i mitt tycke väldigt svårt att recensera. Däremot kan vi kalla det för en presentation. För några veckor sedan köpte jag två eyeliners från Eyekos egna webshop. Supersmidigt och superbilligt! Frågan var ju bara om själva produkten var något att ha.
Eyekos graffiti eyeliner pen är en eyeliner med filtspets. En del tycker inte alls om dessa men jag tycker de är väldigt smidiga- så länge de inte är för hårda och ger ifrån sig bra med färg. De finns i fyra olika färger; brun, svart, blå och lila. De kostar £5 st vilket är ungefär 58:- beroende på dagens valutakurs. Med andra ord är det väldigt billigt. Dessutom är det fraktfritt inom Europa.

Jag köpte den bruna och den svarta varianten och jag måste säga att de har allt jag letat efter hos eyeliners. De är lätta att måla med, ger ifrån sig bra med färg, irriterar inte ögonen och framför allt- de sitter kvar! De här är resultatet efter en dag på begravning efter mycket tårfällande:

Som ni ser är ögonskuggan borta och jag är rödkantad kring ögonen men eyeliner sitter kvar. Tummen upp alltså! Jag rekommenderar verkligen den här eyelinern!

2 kommentarer:

  1. Det låter ju som en kanoneyeliner! Men tråkigt med begravning =(

    SvaraRadera
  2. Japp, det var den första begravning jag någonsin vart på så det var en omtumlande upplevelse. Men eyelinern är bra som sagt. jag rekommenderar den verkligen.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.