tisdag 15 juni 2010

NOTD Rescue Beauty Lounge 'Grunge'

Här kommer en riktigt till pärla till lack! RBL's Grunge är precis så fint som jag kunde tänka mig. Det var det första lacket jag ville ha från RBL. Det är sobert lilabeige med vackert silverskimmer. Skimret syns i princip inte alls på nageln men den ger färgen ett sorts djup. Se själva:

Jag har tidigare nämt här på bloggen att det är otroligt likt Butter Londons Yummy Mummy och det är väl omöjligt att motsätta sig detta. Jag borde egentligen lacka varannan nagel för att riktigt få grepp om skillnaden men av någon anledning har det inte blivit av. Här är iallafall flaskorna:

Grunge är aningens kallare i färgen och kanske mer lilatonad medan Yummy mummys skimmer är mer markant. Men detta är hårklyverier. Bägge två tjänar som en dupe till varandra faktiskt och egentligen så behöver man inte båda. Om man inte är galen i lack som jag då förstås.

Grunge är aningens mer svårtlackad än vad Yummy mummy är. Den är lite tjockare i konsistensen och mitt ex har givetvis en urkass pensel- ni vet sorten som blir bredare i toppen av någon märklig anledning. Men självklart så älskar jag det och hur randigt och trist det än blir medan man målar så torkar det jämt och fint. På bilden har jag tre lager.

4 kommentarer:

 1. Vad menas med rescue beauty lounge?

  SvaraRadera
 2. De är verkligen otroligt lika. men nudelack är fint och passar ju året runt!

  SvaraRadera
 3. Ångrar så att jag inte beställde Grunge genom Nailmail. Det är verkligen fint och "edgy" på ett lite diskret sätt. :-)

  SvaraRadera
 4. monica- Det är ett amerikansk nagellacksmärke. Du kan kolla in deras hemsida här: http://www.rescuebeauty.com/

  Basteth- Jag håller med! Nudelack är bra och de flesta blir för gula mot min hudton men detta är perfekt!

  Nailtastic- Du får ta det i nästa omgång för det är verkligen värt det!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.