lördag 19 juni 2010

NOTD Snowcrystals #438 Light Taupe

Jag har faktiskt aldrig förut testat Snowcrystals lack. Lite märkligt egentligen eftersom det är ett svenskt märke. Iallafall så har jag sett märket dyka upp mer ofta hos andra bloggerskor men färgerna har aldrig riktigt passat mig. Det har varit lätta pasteller (mintgrönt som jag inte riktigt gillar och ljusrosa eller ljuslila som absolut inte fungerar mot min hudton) eller mörka färger som inte känns så unika (som mörkblå med skimmer, vinröd med skimmer osv). Men så såg jag detta hos P'ssion och jag kände att nä- nu ska jag beställa! Jag har ju fallit som en fura för de smutsiga färgerna och då speciellt taupe. Nu lite bilder:

Som ni ser är lacket fint taupe färgat (ett finare ord för lerfärgat misstänker jag) och det har ett tjusigt silverskimmer. Något jag inte sett i den här typen av färg förut vilket gör den mycket speciell. Som ni kan se om ni tittade på P'ssions bilder så drog färgen iväg mer åt det bruna hållet mot hennes hudfärg. På mig drar den mer åt lila lustigt nog.

Ursäkta det lilla spillet jag hade på ena fingret- jag märkte det faktiskt inte förrän nu. Nåja, lacket fick full täckning med tre lager och det var väldigt lättlackat. Det enda jag har ett litet problem med var pensel, visserligen är den smal och ganska kort men själva penselskaftet är rätt så brett och man fick trixa en del för att få bort det överflödiga lacket som fastnade där. Annars riskerade man att en stor droppe lack plötsligt rann ner och orsakade en lite lack-katastrof. Men trots missen där så är det här lacket otroligt bra1 Jag behöll det på i 4-5 dagar och då hade jag bara lite tip wear. Jag kan ju nämna att jag använder mig av CND Sticky baslack, CND Speedy droppar (torkar alla lack blixtsnabbt) samt Nubar topplack (sjukt bra topplack, kommer aldrig att byta)!

Vill du köpa Snowcrystals så rekommenderar jag dig verkligen att surfa in på deras egna webshopp och köpa. Om du beställer mer än ett så kom ihåg att gå in på deras kit sida för då får du 20% rabatt om du köper 3 lack! Lacken kostar 69:- st (precis som Isadoras lack) och frakten går på 29:- tror jag.

7 kommentarer:

 1. Har testat ett par av deras lack. Mitt stora problem med märket är just deras något trista färger. Intet nytt under solen... Testade ett typ beiget cremelack. Usch! Testade också ett rött cremelack som dock var riktigt trevligt. Fin nyans och så. Så 50/50 för mig på det märket änsålänge.

  SvaraRadera
 2. Superfint! Har inget taupe med silverskimmer så det är inte omöjligt att det här lacket får flytta hem till mig. :-)

  SvaraRadera
 3. makeuponista- den är underbar!!

  Sarah- Jag kan hålla med om att deras ordinarie sortiment är tråkigt men jag tror de kommer att förbättras, bara de etablerar sig lite mer.

  Nailtastic- Jaaa- köp det! Det är absolut värt det!

  SvaraRadera
 4. *skratt* du har verkligen snöat in på smutsbruna lack.:) Riktigt fin färg hur som helst!

  SvaraRadera
 5. Vacker färg! Den är lockande, det är den.

  SvaraRadera
 6. Basteth- jaaa, hjälp mig- jag är nog besatt ;-)

  Sminkan- Den är udnerbar, ett av mina favoriter just nu :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.