söndag 4 juli 2010

NOTD: Del Sol 'Island fever'

Sådär- nu har jag tagit en smärtstillande tablett så jag kan sitta ned och skriva ned några rader, samt publicera bilder på ett av Del sol lacken jag köpte från Nailmail. Utan vidare krusiduller, här är gröna (!) Island fever.

Som ni kan se så blir lacket grönblått i solljuset. Det är lite mörkare än vad bilderna visar dock.
Jag försökte visa skiftningarna i flaskan men jag vet inte om det syns så bra.
Det här lacket var visserligen lättapplicerat och torkade snabbt men det är i skiraste laget. Tre lager har jag haft på bilden. Nu har jag haft lacket på i tre dagar och det har inte blivit något märke trots att jag bara har CND speedy som topplack. Tyvärr så blir det lite randigt men det beror ju på att det är en frostfinish och den är i stort sett alltid svår att få snygg. Alla eventuella ojämheter i nageln kommer också fram tydligare. Men ändå så gillar jag lacket. Otroligt att se färgskiftningarna tycker jag.

5 kommentarer:

 1. ja, det är knepigt med frostlack

  SvaraRadera
 2. Alltså, jag undrar om det har med nagelkvalité eller nåt för det blir inte alls sådär för mig *muttrar*

  SvaraRadera
 3. Ja, jag lev ju så besviken att det var så skirt. Och att efekten var så klen. Hade sett ett lack i starkare färger framför mig.

  SvaraRadera
 4. Kerstin- Tack! :-)

  Monica- Ja, visst är dom? Det är trist för de skulle bli jättevackra om man slapp penselmärkena.

  MyyZz- Naglar kan vara väldigt olika i strukturen, precis som hår är och ibland kan resultatet ha med vilka under- och överlack man använder samt vilken teknik man använder sig utav. Jag kan ge dig mer tips om du vill eller tipsa om andra bra bloggar eftersom jag är ibland urkass på att förklara ;-)

  Sminkan- Ja, just det här var väldigt skirt och just randigt som tusan. Men de andra jag provat är faktikst mer lättlackade.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.