tisdag 19 oktober 2010

NOTD H&M Happy purple

Förbered er på bildspam utan dess like! Jag kunde helt enkelt inte bestämma vilka bilder som var sämst och vilka som var bäst. Här kommer iallafall ett budgetlack (tror det kostade 20:- eller 29:-) från H&M i en av deras lackserier. Det finns ett rosa och ett grått krämlack också. Jag tyckte de här flaskorna med de rosa korkarna var väldigt söta och trots att korken är i största laget så tycker jag den inte är otymplig. Penseln är smal men kort och det gillar jag- för långa penslar (då menar jag själva penselhåret eller vad man ska kalla det) gör att det ofta blir kladdigt och randigt men jag vet att vad man tycker om penslar är mycket individuellt. Många avskyr IsaDoras korta breda penslar t ex men jag älskar dem. Andra tycker att China Glaze smala långa penslar är super medan jag avskyr dem osv. Men nu till lacket:


Som ni ser är detta en majestätiskt, djupt lila färg med en massa microglitter och inte bara i lila utan även i mörkrosa. Det är otroligt fint när ljuset träffar det och jag har försökt att fånga det med varierande resultat. Det är lättlackat men ett ganska segt lack- inte torkmässigt utan själva konsistensen. Lite klistrig liksom. Torktiden var helt ok med Speedy och Diamont shine&seal. Det höll även rätt så bra för att vara såpass billigt. Jag hoppas H&M ger ut fler lack i den här serien för jag föll verkligen för flaskorna- lite kitschigt fulsnygga. Jag tror inte färgen är unik i sig men nog fin och billig för att räknas som ett bra köp.

4 kommentarer:

  1. Monica- Tack, visst är det? Jag gillar det skarpt!

    Sminkan- Tack! :-) Jag tror den påminner om ett Illmasqua lack men jag är inte helt 100% eftersom jag inte har det själv :-)

    SvaraRadera
  2. Snygga färger!!! Dags att inhandla lite nagellack!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.