fredag 29 juli 2011

Depend #202

Jag tror jag inte är skapt för värme. Iallafall inte för den här tunga, fuktiga värmen vi haft nu i några veckor. Varför bryter inte åskan ut och släpper på trycket? Såna här dagar så är det uppiggande med en riktigt knallig färg och den här gången är det Depends 202 som får representera det mest lila av lila. Jag tror faktiskt inte jag har något som är lika "knalligt". Det är en ganska neutral lila, möjligen lite mer åt det varma hållet, med ett väldigt subtilt silverskimmer. Det är inte samma silverskimmer som fanns med i sommarens kollektion t ex utan mycket finare. Det är väldigt subtilt, som sagt, men nog mycket för att ge lacket mer djup och karaktär. Formulan är perfekt. Det är faktiskt otroligt hur bra formula Depend har på sina lack. Jag tror det här enbart var två lager.

Förmodligen så är lila favoritfärgen på mina naglar. jag menar, kolla de senaste inläggen! Lila är den dominerande färgen. Jag saknar bara den här riktigt lysande mellanlila färgen. Illamasquas JoMina eller ännu hellre Poke ligger högt på min önskelista just nu.

In English: Another top quality polish from the Swedish drugstore brand Depend. Purple galore!

7 kommentarer:

 1. Jag gillar färgen! Riktigt tjusig :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också den här färgen!

  SvaraRadera
 3. Annie- Det gör jag med! Jag önskar jag hade en extra av denna eftersom den säkert kommer att ta slut :-)

  Kerstin- Tack! Jag gillar den verkligen!

  Josephine- Tack! Ja, den tillhör nog en av de lila favoriterna trots att jag har massor av lila :-)

  Nailtastic- Ja, visst är den fin+ Önskar den ingick i Depends ordinarie sortiment.

  SvaraRadera
 4. Håller med om att värmen är hemsk, men det är tur att det finns fina lack som dessa som gör att det är lite lättare att stå ut.

  SvaraRadera
 5. Chaosophia- Tack och lov så blir det ju svalare nästa vecka men den känns långt borta nu ;-) Men nagellack piggar alltid upp!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.