lördag 23 juli 2011

Essence "Choose me"

Den här lilla godingen shoppade superrara Carina åt mig när hon nyligen var i USA. Det var även några andra lack medbeställda som ni kan få en liten förhandsblick på på Carinas blogg. Men det finaste var nog att jag fick, som present, lacket Rouge Noir från Chanel. Så himla generöst och rart. Tack åter igen för det! Men åter till Essence "Choose me".

Essence är en ny bekantskap för mig och de kan bäst beskrivas som "mini-lack" trots att de innehåller ungefär lika mycket som ett IsaDora lack (Essence innehåller 5 ml medan IsaDora innehåller 6 ml). Det helt otroliga med Essence är att de kostar $0.99 st, alltså ungefär 6 kr per lack. Om ni vet något billigare lack än det så tipsa mig gärna. Carina köpte dessa på sminkkedjan Ulta i USA men jag vet att de finns att få tag på inom EU, närmare bestämt Tyskland, Österrike och Schweiz. Men strunt samma, det är "Choose me" vi ska fokusera på nu, inte sant. "Choose me" är ett blågrönt jellylack som är späckat med guldglitter. Eller glitter är inte riktigt korrekt- jag vill kalla det för "sparkles" eftersom de inte är så "hårda" som glitter kan vara. Jag tycker det påminner om Zoyas "Charla" eller Opis "Catch me in your net". Men eftersom jag inte äger något av dessa så kan jag inte göra någon jämförelse, jag kan bara utgå från bilder jag sett. Möjligen innehåller denna mer guldglitter. Men till bilderna:
Det är ju ett jellylack, som sagt, och trots allt glitter så blir det inte opakt och det har tendens att göra så att det ser ut som man helt enkelt behöver peta rent under naglarna. Så nagellack som "underkläder" skulle vara en bra idé. Och, det här lacket kan missfärga aningens. Men det är värt det, tro mig.

In English: An amazing newly found friend- Essence "Choose me". Possible cousin to Zoya's "Charla" or Opi's "Catch me in your net"?

6 kommentarer:

 1. Jag har också den men tycker inte att den ser ut som Charla alls i flaskan... Har ännu inte provat färgen på naglarna, men dina bilder gjorde mig väldigt sugen på det :)

  SvaraRadera
 2. Carina- Ja, det var lika fint som jag hoppades :-)

  Chaosphia- Taaack ;-)

  Annie- Om du har båda så visa gärna upp flaskorna tillsammans! Det skulle vara intressant att se hur lika och olika de är :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder på det här lacket! Det är så läckert! Jag gillar det verkligen!

  SvaraRadera
 4. Sminkan- Tack! Ja, jag gillar det verkligen också. Måste skaffa fler lack i samma färgskala :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.