torsdag 14 juli 2011

L.A Girl "Enchanting"

Jag har haft världens bloggtorka igen. Fastän jag tror inte det beror på att jag saknar inspirationen. Nä, det handlar snarare om att hitta rätt. Att sätta min personliga prägel på texten så att det inte bara blir nagelbilder. Jag har ju försökt lite olika grepp men det har liksom inte fungerat så bra för mig. Jag är inte en provokatör eller någon som nosar upp nya kollektioner. Bloggen fungerar mycket som ett personligt bibliotek över mina egna nagellack. Främst för att det är något jag kan- jag blir nöjd med resultaten av bilderna. Sminkbilderna blir aldrig bra men jag lovar att fortsätta försöka. Jag skulle nämligen vilka utöka med läppbilder med gloss och läppstift men hittills har bilderna varit katastrofala. Min mun är nämligen väldigt osymmetrisk och på bild kommer det fram mer. Så jag måste öva på min "läpp-pose".

Men åter till bilderna för det är väl ändå de ni vill se? Enchanting är ett lack från L.A. Girls Nude Polish serie. Om det är limited edition vet jag inte men jag har fått för mig att L.A. Girl inte är så mycket för ltd. Deras Rock Star kollektion finns fortfarande att köpa hos Cherry Culture t ex.  Enchanting är verkligen ett förtrollande lack- ljust syrenlila med ett subtilt silverskimmer som ger mer liv åt lacket trots att det inte är så påtagligt. Kallt men inte så illa att man får alienliknande klor. Lättlackat, snabbtorkat och mycket bra helt enkelt. L.A. Girls lack kostar runt $2.99 hos Cherry Culture och är väl värda en hel del uppmärksamhet.
In English: A pretty lilac coloured polish from L.A. Girl. It has a subtle silver shimmer that really gives the colour depth.

4 kommentarer:

  1. Åhhh du skriver tusen gånger bättre än vad jag gör :)

    Lacket ser fint ut!

    SvaraRadera
  2. Carina- Åh tack! De orden värmer verkligen <3 och du skriver bra också! :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.