tisdag 19 juli 2011

Snowcrystal #406

Här kommer ett lack som ser så fint ut i flaskan men blir "bleh" på naglarna. LipglossBitch har använt sig av ett ord för den här typen av nyanser och jag tänker sno det rakt av. Det är "leverpastejigt". Färgen beskrivs som "gammal ros" men njae. Rosa leverpastej med guldskimmer snarare. Guldskimmer som absolut inte syns på naglarna. Blir lite tantigt. Nä, det här åkte bort från naglarna väldigt snabbt.

För övrigt så är Snowcrystal ett bra svenskt märke. Jag har tre lack därifrån och jag tror att man får en rabatt om man beställer tre lack hos dem. Minns inte exakt nu för det var något år sedan jag beställde därifrån. Men de har många fina nyanser i sitt sortiment och lacken är av bra kvalité. De kostar 69:- st. Det man kan se upp med är att det gärna brukar rinna ned en droppe efter penseln trots att man tror sig dragit av all överflödig färg. Vet inte riktigt varför det blir så. Men men...


In English: A strange rosy liver coloured polish with hidden golden shimmer. The shimmer is unfortunatly invisible on the nail. Didn't like it at all.

4 kommentarer:

 1. Svar: Jo dom gav ju riktigt mycket färg. Jag hade inte riktigt förväntat mig det så blev positivt överraskad :)

  SvaraRadera
 2. Dom var verkligen jättesnygga så det blir nog ett köp i framtiden :-)

  SvaraRadera
 3. Synd att du inte gillade nyansen, alltid trist när man blir besviken.

  Blev besviken på ett par lack från Snowcrystal, men resten var bra :) Hoppas på att få tag i några av deras nya höstlack!

  SvaraRadera
 4. Carina- Ja, ibland så ser lacken helt annorlunda ut på naglarna. Så då kan man få en trist överraskning.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.