onsdag 17 augusti 2011

butter LONDON All Hail McQueen

Eller "All Hail the Queen" om man ska vara petig. Först hette lacket "All hail McQueen" och sedan blev det lite tjafs om namnet och det blev ändrat till "All Hail the Queen" istället. På min lackflaska står det dock "McQueen" i botten och jag får utgå ifrån det. Lacket är ljust taupe med massor av prismatiskt microglitter (eller holografiskt microglitter). Tyvärr så är det omöjligt att fånga bilder. Jag har försökt oräkneliga gånger nu och jag får inte till det. Men, troligtvis så är det för att glittret ÄR väldigt diskret. Det är inte så att det lyser upp under lysrör eller i fullt solsken. Den skimrar bara lite fint och ger en fin touch till ett annars väldigt neutralt lack. Så köp inte detta för att du vill ha ett hololack. Köp det för att det jäkligt fint även om det inte är det mest uppseendeväckande lack som finns. Dessutom är butter LONDON's lack väldigt bra.
Det blev två bilder denna gång!

In English: I love butter LONDON's "All Hail McQueen/All Hail the Queen". It might not be the most astonishing holo but it's still a gem to me.

2 kommentarer:

  1. Oj vad fint! Verkligen jättefint!
    Vet du hur det är i jämförelse med Nubar Spark?

    SvaraRadera
  2. Pernilla- Tack! Jag har inte Spark (bara Gem) men efter att ha tittat lite på bilderna så kan jag säga att Spark har mer grovkornigt glitter men själva grundfärgen verkar vara lika. All hail är väldigt slätt.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.