torsdag 11 augusti 2011

Utmaningen, Dag 10: Vilken är din favoritconcealer?

Det här är en jättesvår fråga eftersom jag inte hitta en superbra concealer. Generellt så har jag concealer under ögonen och på näsan. Men, samma concealer fungerar inte till båda ställena! Under ögonen måste jag ha en lättflytande, tunn och ljusreflekterande concealer eftersom annars så creasar den sig bara och det ser helhemskt ut. Min näsa är oftast lite rödaktig och jag vill dölja mina pormaskar. Men en lättflytande concealer där försvinner efter några timmar. Jag har faktiskt inte hittat en bra concealer som håller bra på näsan. Men jag kan ge en liten presentation av de concealerna jag använder mig utav:

YSL Touch Eclát (En mycket lättflytande, ljusreflekterande concealer i praktiskt penselformat. Men ibland så kommer det inget hur man än vrider och klickar vilket är lite irriterande. Det är också ibland lite svårt att se om den faktiskt gör någon skillnad.)
Burjois Healthy mix, nyans Apricot (Lättflytande och mycket täckande concealer i praktisk tub. Dessvärre är den parfymerad!!!)
FACE Magic Wand (Ytterligare en concealer i ett penselformat. Den här är mer täckande än YSLs variant. Jag har precis börjat testa denna trots att jag haft den i över ett år. Först så fick jag inte fram något klet hur jag än gjorde. Men, helt plötsligt så fungerade det!)

MAC Studio Sculpt concealer, NW15 (En tjock concealer som absolut inte fungerar under ögonen eftersom den är just för trög. Men på näsan fungerar den ok.)
Wet n Wild Cover all concealer palette (Jag använder bara den rosa på paletten och den är bara aningens mer krämig än MAC studio sculpt. Helt ok produkt och mycket billgare än MAC.)

Benefit Powderflage (Ljusreflekterande puder som påminner mycket om YSL Touch Eclát, trots att det är just ett puder. Det är nämligen svårt att se om det verkligen sitter på plats. Det är mycket annorlunda i konsistensen och inte alls "pudrigt". Omöjligt att beskriva just hur det är.)
Everyday Minerals, Pick me up Ivory och Intensive Fair (Två puderconcealers från Everyday minerals. Täckande puderconcealers som är bra men som jag egentligen inte testat så grundligt. Måste testa dem mer nu framöver.)

Är det någon ni vill se närmre på eller höra med om så säg gärna till!

In English: Just a few concealers from my collection.

6 kommentarer:

 1. Burjois Healthy mix! Fast mer nyfiken på den som foundation!

  SvaraRadera
 2. Håller med om att man måste ha MINST två för att täcka både småplitor och mörka ringar eller varför inte 7 då, verkar funka för dig. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte Wet n' Wilds, den luktar för mycket parfym! Jag är nyfiken på YSL's, men misstänker att min favorit från Art Deco kan vara ganska lik den, faktiskt :)

  SvaraRadera
 4. Caroline- Jag har tyvärr inte den foundationen utan bara 10 Hour sleep effect. Men jag skulle kunna knåpa ihop ett separat inlägg om concealern!

  Tina- Hahaha- egentligen borde jag utöka samlingen till 10- bättre och mer jämn siffra ;-)

  SaintBella- Du skulle du verkligen inte gilla Burjois för de är oerhört starkt parfymerade. Inga concealers eller foundations borde egentligen vara parfymerade alls! Måste spana in den från Art Deco :-)

  SvaraRadera
 5. Wet n wild concealern låter spännande, har inte klämt på den förut :) Ser gärna lite närmare på den!

  SvaraRadera
 6. Honi- Jag ska göra ett special inlägg om den framöver :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.