onsdag 31 augusti 2011

Wet n Wild: Goldmine

Här kommer ett lack som är väldigt fint men inte riktigt passade mig. Goldmine är ett guldlack som drar väldigt åt gult. Egentligen går det att säga att det är ett gult skimmerlack eftersom det absolut inte är metalliskt. Jag kan tyvärr inte med gula lack för jag tänker enbart på naglar missfärgade av nikotin och det känns inte så fräscht. Men lacket är fint och möjligtvis kommer jag att ta fram det i framtiden. Det är också väldigt skirt. På bilden har jag tre lager men nagelkanten är ju fortfarande mycket synlig. Troligtvis passar det här lacket bättre som layering lack? Undrar hur det ser ut över svart förresten? Hmm....

In English: A yellow gold nail varnish from Wet n Wild. Pretty but not my cup of tea, unfortunatly.

5 kommentarer:

 1. Synd att det gav så mycket VNL, då ser det ju ännu mer ut som missfärgningar :p Jag är inte så mycket för guld så jag tyckte annars det var snyggt att det var såpass gult :)

  SvaraRadera
 2. Precis- det kändes som jag hade världens smutsigaste naglar när jag bar detta. Men jag ska prova det ovanpå ett annat och se hur det blir :-)

  SvaraRadera
 3. JAg gillar färgen men förstår hur du menar. Den här typen av nyans passar inte mig heller, men jag framhärdar för det är så... gult!

  SvaraRadera
 4. Kanske kan vara ett bra topplack! vart hittar man det?

  SvaraRadera
 5. Sminkan- Precis- det är gult helt enkelt. Jag tror det krävs att jag vänjer mig vid det.

  Caroline- Jag tror det! På ett svart eller mörkbrunt lack kanske? Eller rött? Och just det här vet jag inte exakt. Ica Maxi har Wet n Wild men jag hittar ingen info om just den här kollektionen. Men det är värt att kolla. Även Lindex, Åhlens och Kicks kanske kan vara värt att göra ett besök till?

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.