tisdag 6 december 2011

Kicks Evening at Ch Marmon

I fredags var jag en snabbis till Stockholm och hann med både en fika med trevliga Tina och Carina och lite shopping. Ja, givetvis var det nagellack! Jag sprang in på Kicks vid Sergels torg i hopp om att hitta Evening at Ch Marmon och All that glitters men den enda som fanns där var All that glitters. Den knep jag och eftersom det var ett "Ta tre betala för två" erbjudande så köpte jag även mörkt aubergine färgade Night Violet och mörklila Lady Blue som har ett otroligt fint blått skimmer. Men jag lyckades hitta systern till Peridot i Kicks i Gustavsberg. Givetvis var det det sista exemplaret! Jag är iallafall himla nöjd med mina inköp och givetvis så bjuder jag på bilder på Evening at Ch Marmon. Tyvärr så är de rätt ofokuserade- jag är lite rädd att min kamera håller på att lägga av- men de visar färgen och det duokroma mycket bra.
På bilderna har jag fyra lager (!!) eftersom färgen är rätt så skir. Men den bygger upp fint och den blir mycket jämn och fin när den torkar.

In English: Swedish drugstore brand Kicks nail polish inspired by Chanel's Peridot. Very pretty although sheer as hell. This is four coats!

6 kommentarer:

 1. Ibland är det ju väldigt synd att jag inte kan ha lackade naglar! SNYGGT!

  SvaraRadera
 2. Sååå vackert! Jag ska nog prova min här framöver :D

  SvaraRadera
 3. Carina- Tack! Jag är så himla glad att jag hittade det.

  Kerstin- Visst är det? Alla som gillar grönt borde ha det :-)

  Malin- Typiskt- är det för jobbet eller är du känslig mot lack?

  Annie- Gör det! Du blir säkert inte besviken!

  Josephine- Tack tack :-D

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.