onsdag 7 mars 2012

Halleluljah- en hårprodukt som faktiskt fungerar!

Mitt hår år frissigt och jag menar verkligen frissigt. Hittills så har jag bara funnti produkter som fungerat sisådär. En del dämpar frisset men aldrig nog mycket. Det enda sättet att bli av med det har varit att platta håret men det sliter och jag gillar faktiskt de vågor jag har i håret och föredrar det framför spikrakt. Mitt är dessutom slitet efter en stressig höst och de gamla hennainpackningarna i längderna har inte heller hjälpt. Mitt hår supertorrt helt enkelt. Men nu, äntligen har jag hittat en produkt som fungerar och bästa av allt är att det inte kostar en förmögenhet.
Sprayen kommer från Matrix Total Moisture serie och finns vanligtvis hos de flesta frisörer. Men vill du spara ett anmtal kronor så ska du surfa in på BeautyBay- där kostar den nämligen 98:- och det är fri frakt (!!). Kolla på resultatet nedan- mitt hår har torkat utan hjälp av hårfön eller platttång.
In English: I've finally found a hairproduct that actually works!

4 kommentarer:

 1. Wow det var inte illa. Nu har jag visserligen aldrig sett dig i frissigt hår men jag gissar att det kan vara i samma kaliber som mitt. Den här måste jag nog införskaffa. (och inköpslistan för Västindienresan bara växer och växer...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det säkert- och det blir ungefär tusen gånger värre när det är fuktigt. Men den här sprayen är super faktiskt. Och jag är inte alls avundsjuk att du ska till Västindien- nejdå ;-)

   Radera
 2. Har precis hittat din blogg :)
  Hur är det att beställa från BeautyBay ??
  Bra, enkelt ??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittat hit :-D BeautyBay är jättebra. Frakten har varit gratis ett tag nu (vilket alltid är bra) och leveransen brukar vara ungefär en vecka. Ibland så går det snabbare. Så jag rekommenderar dem definitivt.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.