onsdag 27 juni 2012

Deborah Lippmann "Private Dancer"

Minns ni när MTV var en musikkanal som visade musikvideos hela dagarna? Sedan mitten/slutet av 1980-talet så stod MTV ständigt på när jag hade kontrollen över fjärrkontrollen. Jag älskade det mesta av musiken och ett av favoritprogrammen var Greatest Hits där de spelade gamla videos från tidiga 80- och ibland även från 70-talet: ABBA, Boy George, Duran Duran och Tina Turner. För namnet på lacket jag kommer att visa idag (och de är de bästa bilderna jag någonsin lyckats tagit) kommer just från en Tina Turner låt: Private Dancer. Minns videon så himla väl och det var nästan ett standardinslag på Greatest Hits. Nu är MTV en kanal som enbart visar dokusåpor med antingen kändisungar eller bortskämda tonåringar (kräks).
Men till lacket (och förbered er på bildspam):


Det märkliga med Private Dancer är att det blev mer duokromt på mina bilder. I verkligheten är det ett lysande metalliskt lila lack som skiftar i brons och som faktiskt är väldigt slätt för att vara ett metallic-lack. Att det ser randigt ut på mina bilder beror på att mina naglar är väldigt randiga och jag använder inte en ridge-filler. Men trots detta så funkar lacket mycket bra. Lippmann har faktiskt mycket bra formula på sina lack och jag gillar den korta penseln. 

Mitt exemplar köpte jag via Nailmail då Lippmann var månadens lack. Annars finns den att köpa hos bland annat Eleven för ca 160:-.

In English: The best pictures I've ever taken of a polish. The beautiful "Private Dancer" from Deborah Lippmann. 

4 kommentarer:

 1. I barely remember, eftersom jag föddes först 88. Men jag har ett svagt minne av att pappa alltid hade den kanalen på och det var massa musik... Ah, sweet nostalgia.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha- men då fick du ta del av den litegrann innan den förstördes ;-)

   Radera
 2. Åh, herregud! Those were the days, liksom. Älskade MTV då. Även Ztv var en favorit. Vad har hänt? :(

  Skit samma! Lacket var ju helt underbart. Jag måste verkligen ha. Och bilderna, helt perfekta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja- jag brukade spela in Headbangers Ball som gick mitt i natten. Och tack! :-) Lacket är verkligen värt att ha i samlingen :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.