söndag 24 juni 2012

Jessica "Smokey Feather"

Idag blir det ytterligare ett Jessica-lack! Och även detta är en sk dupe till ett Chanel lack: nämligen Graphite som kom samtidigt som Peridot. Nu har inte jag Graphite så jag kan inte göra en bra jämförelse. Opi släppte ju nyligen sin Spiderman kollektion med lacket Number One Nemesis som också ska vara en Graphite-dupe. Tyvärr har jag inte det heller. Men jag har Kicks "Graphite-variant" All that glitters och jag gör gärna en jämförelse mellan det och Jessica Smokey feather.


Färgen är en fin blandning av blyertsgrått och guld med skimmer i alla möjliga färger. Förresten så rekommenderar jag, som vanligt, att ni klickar på bilderna eftersom de blir klarare då. Jag fattar verkligen inte varför de ser ofokuserade ut annars.  Formulan är bra och trots att den är skir så bygger den upp färgen bra. Jag tror det är tre lager på bilderna. Men, det blev tip-wear på en gång. Det kan bero på topplacket (Poshé) men jag brukar normalt sett inte få tipwear. Oavsett så är lacket fint och glamoröst även om det kanske mer lämpar sig för höstsäsongen.

In English: Yes, another Chanel and Opi dupe (Graphite and Number One Nemesis).

6 kommentarer:

 1. Hm, jag tycker inte att det ser ut som om det är så likt Graphite faktiskt. Fast det är klart, skimret du skriver om syns ju inte så väl, irl är det kanske mer likt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar jag hade Graphite så jag kunde jämföra ordentligt. Just nu är det bara gissningar och spekulationer.

   Radera
 2. Jag skulle gärna vilja se en jämförelse mellan Kickslacket och detta! Funderar på att köpa detta eftersom det är så fint men har Kickslacket så behöver jag verkligen?

  SvaraRadera
 3. Skulle gärna se jämförelsen, har själv kickslacket... =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jämförelsen är uppe nu :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.