onsdag 11 juli 2012

Cina Glaze "Cherish"

Här kommer en klassiker från China Glaze och jag tror jag har publicerat bilder på det förut men av sämre kvalitét. Det är ju inget fel att återgå till ett gammalt lack! Detta kom med China Glazes Romantique kollektion våren 2009. Hela kollektionen bestod av metallic-lack i olika nyanser. Detta är den gröna:

Lacken ur denna kollektion är väldigt täckande men de har också en tendens att bli randiga. Tyvärr så lyckades jag göra det mer randigt med topplacket trots att manikyren i övrigt faktiskt var lyckad. Jag vet inte riktigt hur jag lyckades med det faktiskt. Cherish är en mellangrönt lack som en del kallar för "sellerigrönt". Jag vet inte om det exakt stämmer, jag säger snarare mellangrönt som varken är för gult eller blått. På mina bilder så ser det ut att dra åt seafoam grönt (vilket är en färg jag är besatt av för tillfället).

In English: A classic polish from China Glaze's Romantique collection: the green Cherish!

8 kommentarer:

 1. Jag är imponerad över hur snyggt du lyckats få detta. Älskar metallic-lack när resultatet blir så här bra. Själv är jag helt kass på att måla med den typen av lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag blev lite förvånad själv eftersom jag kom ihåg den som mycket randig. Typiskt att jag lyckades sabba bla ringfingret med topplacket!

   Radera
 2. Den ser väldigt vacker ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Färgen är otroligt fin :-)

   Radera
 3. Jag gillar färgen och har lacket men blir tokig på att det alltid blir penseldragsmärken för mig. Jag kan inte lacka med det snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om det är underlacket som funkade bra: ett lager IsaDora Second Nail och ett lager Nfu Oh Aqua base.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.