onsdag 8 augusti 2012

Deborah Milano #55

Idag mår jag rätt så illa eftersom jag besökte Smultronstället i Söderköping och åt glass. Jag menar, åker man nästan 3 timmar i bil så måste man ju äta glass på ett av de största (eller det kanske t.o.m. är det största) glassstället i landet. Att jag har mjölkallergi ignoreras lätt. Men givetvis så är illamåendet och magontet idag helt och hållet mitt fel. Men tro mig: det var värt det.

Nu över till lacket, ett som har blivit lite av en favorit nu i sommar: nämligen turkosa #55 från Deborah Milano.

Det är ett helt fantastiskt lack, rent ut sagt. Lättapplicerat, snabbtorkat och ack så snygg färg. Det har dessutom ett nästan osynlig silverskimmer som ger mer liv åt färgen. Jag älskar det verkligen och det är den absolut perfekta sommarfärgen.

Deborahs borstar är aningens breda och lite snedskurna men jag tycker de är lättmanövrerade ändå eftersom de är korta. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Deborah gör förvånansvärt bra lack. Det är bara synd att det inte finns fler roliga färger i själva bassortimentet och att Pret-a-porter kollektionen finns mer tillgänglig. Jag letar fortfarande efter en webshop som säljer dem.

In English: Another great polish from Italian brand Deborah Milano. This is no 55, a bright turqouise with a hidden shimmer. Absolutly stunning and perfect for the summer. Great formula as well!

10 kommentarer:

 1. Det var en riktigt fin nyans. Jag är nästan säker på att jag inte äger ett lack i just den nyansen. Får se över min samling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är värd att ha! Just skimret gör det unikt :-)

   Radera
 2. Ah, underbara Smultronstället :) Glassig färg också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja, det var svårt att bestämma sig för vilken glass jag skulle ha :-D

   Radera
 3. Svar
  1. Ja, den är helt underbar! :-)

   Radera
 4. Mycket vacker nyans. Sommarsval och lätt som en bris!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag har blivit besatt av den här typen av färger :-D

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.