fredag 3 augusti 2012

Glitter Gal "Light as a feather"

Det här lacket har jag försökt fota ett flertal gånger och nu, äntligen, har jag lyckats ta bra bilder på det! Light as a feather är ett magiskt lack. Inte för att det är holoigrafiskt utan för att det är ljust, ljust grått, nästan vitt och den holografiska effekten gör att det påminner om snöskare. Ni vet, en iskall vinterdag då ljuset reflekteras i den hårda snöskorpan. Helt fantastiskt!

 Jag tog med den blurriga bilden för jag tyckte effekten blev ganska så cool. Light as a feather är larvigt skirt så jag rekommenderar att man använder ett "underklädesnagellack". Själv har jag ett lager av Depend 192 (snälla släpp det igen Depend för det är ett sådant användbart lack!) och två lager av Light as a feather. Resultatet är rent ut sagt magiskt! Det kanske inte är den mest spektakulära regnbågarna men det känns så unikt.

In English: Glitter Gal's "Light as a feather" is an absolutly stunning polish. Reminds me of snow and frost on a clear ice cold day.

14 kommentarer:

 1. Det är verkligen vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja, du visade det väl för några veckor sedan?

   Radera
 2. Ja, det är verkligen vackert! Jag tror jag är rädd för att det här kommer se fult ut på mig, för jag har ännu inte vågat testa det..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det kommer att bli jättefint på dig. Det är jag säker på :-)

   Radera
 3. Det ser superfint ut på dig! Jag blev inte så tagen av det när jag provade det men det är ett tag sedan nu. Kanske ska ge det en ny chans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Viktigast är att ha "underkläder" till det. Första gången jag testade det blev jag inte heller så imponerad.

   Radera
 4. Jag gillade den här jättemycket när jag bar det! Det är ett väldigt vackert lack och din beskrivning med skare är verkligen klockren :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag måste bära det i vinter igen ;-)

   Radera
 5. Helt underbart! Det ser speciellt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja, jag har inget liknande (även om min samling holo-lack är ganska så liten). Just vitt, eller ljusljust grått är nog inte så vanligt i holosammanhang.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.