måndag 13 augusti 2012

H&M "Blue Wave"

Detta är Blue wave från H&M som släpptes förra sommaren ovanpå det turkosa Deborah lacket jag visade häromdagen. Jag blev faktiskt lite kär i denna kombo:"Blue wave" är superskirt och det funkar inte bra på egen hand men ovanpå ett annat lack är det otroligt fint. Det innehåller ett duokromatiskt glitter i rosa och blått (det kan finnas fler färger däri). Lustigt nog så blev det aningens gult ovanpå det turkosa lacket. Man tycker ju att det skulle dra mer åt det blåa hållet men istället blev det den där seafoam-gröna färgen som jag är helt besatt av nu. Absolut helt och hållet perfekt för sommaren. Ni kommer att se detta igen ovanpå andra lack!

Trots att formulan känns lite seg så funkade det bra att måla med. Jag tror jag hade två lager på vilket dög gott och det torkade snabbt också med Poshés topplack.

In English: A great layering polish from Swedish H&M. Strangely it gave the turqouise polish underneath a yellow tint but it didn't matter to me since it made the colour into a lovely seafoam shade.

4 kommentarer:

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.