torsdag 20 september 2012

Zoya "Kimber"

Zoya Kimber kom med sommarens Surf kollektion. Men låt oss hoppa till bildera omedelbart!
Kimber är alltså en superfint skimmerlack i korallrosaröd nyans med ett otroligt fint skimmer i guld och rosa. Som vanligt så rekommenderar jag att man klickar på bilderna. Tittar man noga kan man säkert även se andra färger glimra till. Jag är larvigt förtjust i färgen trots att den blev mer rosaaktig på mig än vad jag trodde att den skulle bli. Den är liksom pigg och solig. En vitamininjektion, helt enkelt.

Formulan är bra och det tog tre lager för att få det täckande. Tittar man extremt noga så ser man VLN men det är inte så att det stör. Extremt lättlackat och torkar snabbt. Men det gillade inte mitt Essies Good to go och jag fick tipwear direkt. Tack och lov köpte jag en flaska Seche Vite billigt på Ebay och jag sällar mig nu till hyllningskören. Jag förstår exakt varför ni gillar den. Det är det bästa topplacket.

Finns att köpa hos Eleven för 149:- fastän jag köpte mitt hos Nailmail.

In English: Pretty Kimber from Zoyas Surf collection. One of those polishes that makes you happy when you see it decorating your nails.

5 kommentarer:

 1. Det ser otroligt fint ut! Visst är Seche Vite fantastiskt, förstår inte riktigt hur jag kunde leva utan den innan.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är otroligt bra. Jag trodde inte det skulle slå Poshé men det gjorde det ;-)

   Radera
 2. Superfint! //Kusin T

  SvaraRadera
 3. I love seche vite! Iaf sen jag lärde mig att "wrappa" tipparna för att undvika krympningen av lacket som kan ske ibland..

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.