onsdag 14 november 2012

Butter London "The Black Knight" + uppdatering

Jag gör en liten seg omstart på bloggen och visar upp ett av mina favoritlack. Det har varit en helvetiskt tid, den senaste månaden och jag är i en djup depression. Men jag har lyckats ta mig ur den värsta apatin och jag känner att jag måste ta tag i livet igen. Det går att gå vidare även om det gör ont. Så ursäkta den personliga prägel som nu kommer att lysa igenom vissa av inläggen. Vill ni inte läsa så hoppa ned en bit för att se bilderna istället. Den senaste tiden har jag varit som i en dvala: bara sovit, vaknat, kämpat mig igenom universitetsuppgifter (tack gode gud för att jag läser på distans denna termin) och gått och lagt mig igen. Och försökt äta lite emellanåt. Men jag har saknat bloggen, själva bloggandet och givetvis alla fina bloggkollegor: förstår ni hur mycket era kommentarer har betytt för mig? Oavsett om det är här, på twitter eller instagram: varenda vänligt ord har betytt så mycket och jag inser hur mycket fina människor det finns därute. Jag kommer att komma tillbaks till mitt gamla själv igen. Det här måste liksom få värka ur mig. Jag får helt enkelt ta en dag i taget för det är det enda sättet.

Men, nu till mitt favoritlackmärke Butter London och The Black Knight som släpptes förra vintern (tror jag). Det finns iallafall permanent i sortimentet och jag rekommenderar det verkligen. Superfint!

The Black Knight är iallafall ett svart jelly med glitter i rosa och blått (jag tror det även finns lite guld och silver med). Det blir täckande efter två lager eller så kan ju lägga ett lager över ett svart. Det blir lite knöligt när det torkar så det behövs minst två lager topplack för att bli jämnt och fint.

In English: Butter London's The Black Knight- love it!

12 kommentarer:

 1. Skönt att höra att du mår bättre. Att ta det en dag i taget är nästan alltid lösningen. Hoppas det fortsätter åt rätt håll nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och jon även om det är en gammal klyscha så ligger det i att tiden läker alla sår ;-)

   Radera
 2. Skönt att höra att du är bättre! Att ta en dag i taget låter bra.
  Till lacket då; det är fantastiskt vackert. Jag äger det inte, men måste skaffa det. Så fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är värt BL's lite höga pris faktiskt! Och tack!

   Radera
 3. Skönt att det går åt rätt håll! Måste hålla med de andra, det är mitt motto, att ta en dag i taget, det är viktigt! Sköt om dig! Snyggt lack! Det åker upp på min önskelista, som bara blir längre och längre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och du (och de andra) har absolut rätt. Min önskelista blir också bara lägre och längre ;-)

   Radera
 4. Jag brukar titta in här rätt regelbundet för att se hur du mår. Däremot vet jag aldrig vad jag ska skriva, men du är verkligen inte ensam, även om jag inte skriver så bryr jag mig.
  Ta hand om dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att du säger att du har tänkt på hur jag mår betyder så mycket. Det är otroligt vad mycket vänlighet jag stött på den senaste tiden- speciellt från er som läser bloggen. Det har betytt så otroligt mycket så tack för det. :-) <3

   Radera
 5. Grymt fint lack!

  Hoppas du har nära och kära som tar hand om dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 Och ja- lacket är verkligen grymt ;-)

   Radera
 6. Skönt att du är på väg uppåt, mot ljuset, igen även om det kommer ta tid och bli många bakslag på vägen. Jag känner verkligen med dig.

  Lacket är verkligen fint men det finaste är ändå du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, din kommentar berörde mig såpass att jag fick tårar i ögonen. Tack så mycket för din omtanke <3

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.