tisdag 27 november 2012

MAC Anti-Fashion

Här kommer ett lack som verkligen är min typ av färg- nämligen Anti-Fashion från MAC. Den ingår i det permanenta sortimentet så passa på. Speciellt om du missade Paradoxal från Chanel för Anti-Fashion är väldigt lik, kanske till och med en dupe:

Som ni ser är Anti-Fashion en murrigt mörklila/tauper med ett vacker lila skimmer. Skimret blir inte så himla synligt på nageln utan det ger bara färgen en extra dimension. Men fint är det!

Och jag ska ta mig i kragen och svara på kommentarer. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det dröjer. Kommentarer är ju viktiga för bloggen eftersom det är den som gör den levande så jag har haft väldigt dåligt samvete för att jag varit så seg med mina svar.

Finns att köpa hos MAC diskar runt om i landet eller hos Kicks för 155:-

In English: A possible dupe for Chanel's Paradoxal.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

10 kommentarer:

 1. Jag skulle nog köra på min China Glaze Jungle Queen istället, eller Barry M Dusky Mauve som är en dead on dupe för Paradoxal ;)

  Men dessa färger... aah, snygga är de ju! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det- China Glaze har ju gjort en variant också. Jag har hört talas om Barry Ms variant också. Säljs det märket i Sverige förresten?

   Radera
 2. Riktigt snygg färg, jag gillar den! Är det ett lätthanterligt lack? Måste vara ganska mycket i flaskan för det kostade en del?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jämnfört med andra lack från MAC så är detta väldigt bra. Det är 10 ml i deras flaskor (jämnfört med OPI som har 15 ml, Chanel som har 13 och China Glaze som har 14, så är det dyrt).

   Radera
 3. Jättefint lack! Kusin T

  SvaraRadera
 4. Jag förstår att det är ett lack i din smak. Väldigt fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag faller direkt för den här typen av lack :-D och tack!

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.