tisdag 5 februari 2013

OPI Euro Centrale collection

Våren är på gång, eller åtminstone så hoppas jag det och OPI har lanserat en härlig kollektion med en mängd olika färger inspirerad av Tjeckien, Ungern, Polen och Rumänien:
I saw... U saw... We saw... Warsaw (mörkblå kräm med en droppe teal i), OPI... Eurso euro (mörkblå kräm, mer blå än U saw), Can't find my Czechbook (härligt turkos kräm)
Hands off my Kielbasa! (rosa med bronsigt skimmer, en nyans mörkare än A butterfly moment), A woman's Prague-ative (vackert kopparskimmer), OY-Another Polish joke! (gult guldskimmer)

My paprika is hotter than yours (härligt ljus korallröd som lutar åt orange med ett subtilt silverskimmer), Suzi's Hungary again (korallrosa kräm), My Vampire is Buff (elfenbensvit kräm)
Vant to bite my neck? (mörklila kräm), You're such a BudaPest (pastellila kräm), Polka.com (blått och lila glitter i en klar bas)
Som vanligt så levererar OPI en kollektion med både lite höjdpunkter och lack som känns lite "meh". Jag kan till exempel tycka att det känns lite onödigt med två mörkblåa krämlack i samma kollektion- det ena kunde ju innehålla lite skimmer. Hade U saw... ett grönt skimmer i sig så skulle det vara kollektionens pärla. Men men... Jag har bara testat My paprika is hotter than yours och det var kärlek vid första ögonkast. Silverskimret i det är i princip osynligt på nageln men färgen är oslagbart härlig- en riktigt vitaminkick! Annars är nog Can't find my Czechbook och A woman's Prague-ative mina favoriter. Vilka lack gör er mest intresserad?

6 kommentarer:

 1. Först när jag såg PR bilderna på dom här var jag inte så imponerad, men ju mer swatcher jag ser desto mer lack vill jag ha av dom här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en kollektion som växer helt enkelt :-)

   Radera
 2. Jag är supersugen på Can't find my Czechbook, You're such a BudaPest och Suzi's Hungary again. Har hela vintern haft ett otroligt sug efter ljusa och mjuka färger, det har inte gett med sig än! Vill se dem i butik först för att se färgerna på "riktigt" och hur de passar mot min hudton. Sedan blir jag nog fattigare ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha- nackdelen med att hitta fina lack= plånboken blir snabbt tom ;-) Men det är fina lack och jag är säker på att de passar bra mot din hudton. Kalla toner brukar funka mot de flesta hudtoner tycker jag.

   Radera
 3. Eurso euro och polka.com kommer nog dyka ned i min samling..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eurso Euro är verkligen en klassiskt blå kräm som funkar till allt och jag gillar verkligen Polka.com också ;-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.