tisdag 5 mars 2013

OPI A Butterfly Moment

Ja! Ett inlägg- äntligen! Jag är hemskt ledsen för min frånvaro men jag har varit helt uppslukad av pluggandet. Jag hade en salstenta i svensk språkhistoria förra torsdagen och jag har fruktat den i flera veckor. Men nu är den gjord och förhoppningsvis så fick jag godkänt iallafall. Men nu till nagellack! Förresten så kan ni följa mitt instagram-konto där det sker lite mer aktivitet (ni hittar mig under venusvanity).

Idag har turen kommit till A Butterfly Moment från Mariah Careys sammarbete med OPI. Jag gillade faktiskt den här färgen överraskande nog trots att den beskrivs som en "frostig nude". Men den är mer en gammelrosa med ett kopparfärgat skimmer.


Färgen är väldigt lättburen mot min hudton men jag tror den lätt skär sig (som många neutrala toner ofta gör). Men jag gillade den överraskande mycket och bar den i ungefär en vecka (visserligen med pimpat med lite glitter- som kommer senare) innan jag bytte nyans. Den var lättlackad och höll bra. Perfekt för dagar då du antingen inte känner för en vampig eller knallig färg eller om du har ett jobb som kräver mer neutrala toner.

Finns att köpa hos bland annat Eleven för 150:-

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: Cute pink shade with copper shimmer, from OPI's Mariah Carey collection.

2 kommentarer:

  1. Mycket finare än jag trodde efter att ha sett flaskbilder!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den är fin men lite svårmatchad. Jag tror det är ett lack man antingen älskar eller hatar.

      Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.