lördag 13 april 2013

Ciaté caviar nails Headturner

I början på året fick jag äran att sitta med i Daisy Beautys jury för årets nagelsprodukt vilket var oerhört roligt och ärofyllt. Det vinnande lacket var Caviar nails från Ciaté och jag anser verkligen att det var rätt lack som vann. Jag fick hem Headturner att testa och jag blev faktiskt kär i färgkombinationen:

Pärlblått och guld/brons/koppar är verkligen en jättefin kombination och det var inte så pilligt med pärlorna. Däremot så tryckte jag inte till dem ordentligt plus att jag spillde en massa pärlor över hela skrivbordet så det är aningens tålamodskrävande. Men resultatet blir fint och speciellt.Jag skulle vilja säga att det här är en roligt grej när du vill ha något extra festligt på naglarna men tänk på att det håller inte särskilt bra. Det är en festgrej men absolut inget att ha när du ska iväg till ICA för att handla lite. Jag tror verkligen att trenden med olika strukturer kommer att fortsätta och nu tycker jag faktiskt att det är lite roligt. Förut avskydde jag skrovliga lack men nu är jag mer och mer öppen för det.

Headturner (och andra caviar-lack) kan du köpa hos, bland annat, Eleven för 219:-.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.In English: Headturner from Ciaté. I'm actually started to like the caviar nails trend. It's suprising really.

10 kommentarer:

 1. Sååå snyggt, färgerna passar väldigt bra ihop! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen en vinnande kombination! :-)

   Radera
 2. Det var veldig fint, men eg boikottar framleis Ciate etter korleis dei behandla bloggarar i Caviar-manikyr-saka i fjor (forfjor?).
  Det er heilt utruleg at dei kunne vinne "Årets negleprodukt" med eit produkt dei har kopiert frå andre og attpå til forsøkt å truge dei som starta med det til tystnad. Fy, så ufortent!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhnej! Det har jag helt missat. Tack för att du upplyste mig- jag ska googla lite nu. Så himla trist om Ciaté har betett sig dåligt.

   Radera
 3. Håller med om att färgerna var riktigt snygga ihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är såna där motsatsfärger som funkar jättebra tillsammans! :-)

   Radera
 4. Svar
  1. Ja, det var finare än vad jag trodde att det skulle vara :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.