tisdag 16 april 2013

Illamasqua Viridian

Idag har jag en brännande och flagnande ansikte efter gårdagens allergiattack. Jag har sovit urkasst och är allmänt trött och purken. I eftermiddag måste jag släpa mig iväg till vårdcentralen så jag kan få bukt med ansiktet. Just nu använder jag bara aloe vera och olja men det är inte det bästa eftersom aloe inte återfuktar min hy nog mycket men det svalkar härligt iallafall vilket underlättar svidandet. Mitt ansikte är ungefär lika lent som ett sandpapper just nu. Men för att pigga upp mig lite så ska jag dela med mig en klassiker från Illamasqua, nämligen den djupgröna skönheten Viridian:

Jag tror Viridian var ett av de första gröna lacken jag köpte och det ingick först i Illamasquas Art of darkness kollektion tillsammans med det rödbruna Scarab. Viridian är ett buteljgrönt skimmerlack som skiftar i blått. Formulan är ren perfektion och jag tror det var bara två lacger på bilderna. Det är snarlikt Thames från butter London men jag vet inte om de är dupes. Jag får göra en jämförelse någon gång.

Viridian går att köpa via Illamasquas egna webbshop (med reservation att det kan bli problem med Royal mail- dubbelkolla först) för £13.50 (ca 133:- och frakten är inte inräknad).

In English: I think this was the start of my love of green nail polishes. It's Illamasqua's Viridian.

4 kommentarer:

 1. Tråkigt med ansiktet, hoppas att det löser sig snabbt!

  Viridian är verkligen vacker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ansiktet är på bättringsvägen, tack och lov :-) Och ja, lacket är otroligt vackert- bilderna gör det inte riktigt rättvisa.

   Radera
 2. Så tråkigt med allergiattacken!
  Lacket är hur fint om helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men det är mycket bättre nu, skönt nog. Och tack! :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.