fredag 15 januari 2016

Deborah Lippmann Let's Go Crazy

Sådär, salstenta över och förhoppningsvis så kommer jag aldrig mer att behöva sitta och svettas i en kaustrofobisk sal igen och panikartat greppa en penna medan jag försöker förstå krångigt ställda frågor. Men jag tror det gick vägen.

Men det var väl för att se lack som ni kom hit! Inte höra mitt pluggsnack. Idag vill jag visa en glitterbomb från Deborah Lippmann, lyxmärket som har lite indie-känsla.
Let's Go Crazy är ett glitterlack i en skir mörklila bas. Glittret består av hexagonaler i olika storlekar och färger. Ett väldigt festligt lack men inte att det blir den clown- eller enhörningsspya-känslan. Tyvärr så är det oerhört svårfotat av någon anledning. Glittret drunknar i bilderna och färgerna "poppar" inte lika mycket fram som de gör i verkligheten. Som vanligt så är formulan väldigt bra och lättlackad. Jag tror jag har tre lager på bilden.

Jag såg att Eleven har Let's Go Crazy för bara 119:- (ordinarie pris är 179:-) så om ni är sugna på att köpa lacket så är detta priset ett kap. Och nej, jag är inte sponsrad av Eleven.

Förresten, för er som vill veta hur det gått med mina hudvårdsrutiner så kan jag avslöja att jag bättrat mig avsevärt även om jag tappat lite rutiner de senaste dagarna. Men jag ska fortsätta så att tvätta ansiktet blir lika naturligt som att borsta tänderna.

1 kommentar:

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.