tisdag 28 juli 2009

NOTD: Zoya Raine + Orly matte top

Japp, här kommer en till NOTD med ett skirt men ändå starkt skimmrande lack. Raine från Zoya är verkligen skirt- många tycker nog att den är bättre som layeringlack dvs att han ovanpå ett mer täckande lack för extra skimmer. Själv tycker jag väldigt mycket om de här skira lacken och har inte alls något emot att nagelbädden syns. Men smaken är ju som baken som vi alla vet.

Raine är ett rätt så 'lysande' lack, dvs det syns väl trots att det verkar vara så diskret. Därför tyckte jag att det skulle vara intressant att se vad som skedde när det fick ett lager matte top på sig. Resultatet blev jättefint. Raine fick en sidenyta- det var som ett nytt lack. Otroligt vacker.

8 kommentarer:

 1. Det är faktiskt inte alls dumt när nagelbädden syns. speciellt inte om det är ett skirt lack.

  SvaraRadera
 2. Ååååå, det där var en underbar färg! Jag är inte mycket för nagellack, men det här gillade jag. Var finns det att köpa?

  SvaraRadera
 3. SminkJante- Precis så tycker jag med :-)

  Sublim- Få se nu, jag köpte mitt från en tjej på Tradera- hon har ofta Zoya lack. Annars finns det en affär i Gbg som säljer Zoya, tjejerna på heartcore skrev om den för ett tag sen. Sen så kan man beställa zoya lack från http://uk.beverlybeaute.com/ (jag har inte beställt därifrån dock)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipsen! Ska jaga rätt på ett eget då.:)

  SvaraRadera
 5. Sublim- Gör det! Hoppas att du hittar det och att du gillar det också :-)

  SvaraRadera
 6. Linda- Tack så jättemycket :-)

  SvaraRadera
 7. Fick just hem detta från tjejen på Tradera. Har inte provat det ännu dock. Synd att det var så skirt bara. Inte för att det är nåt fel med att nagelbädden syns. Mina naglar har dock blivit missfärgade, så tills det har vuxit ut måste jag köra på täckande lack. Nåväl, jag har väl säkert ett hundratal otestade lack här hemma, så det är nog ingen fara på taket... Fint i alla fall!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.