måndag 24 augusti 2009

Say hello to my new best friend

Japp, jag har hittat en ny produkt som jag bara älskar och jag är egentligen osäker på varför! Många uppmärksammade säkert att budgetsminkmärket Elf släppte en ny kollektion i juli. Gjorde ni inte det så är den värd att kolla upp! Den nya kollektionen heter Studio och består av en del duoprodukter samt en rad nya sminkborstar.

Om ni är bekant med Elf sedan tidigare så vet ni att deras penslar kan vara lite varierande i kvalitén. Jag tycker t ex bra om deras ögonskuggeborstar men tycker att deras rougeborste är under all kritik. De nya penslarna är lite dyrare än de 'vanliga'- de kostar den hissnande summan 42,70 kr. De är gjort av antibakteriell taklon dvs konstfibrer. Hur det är med det antibakteriella kan jag inte svara för eftersom jag tvättar mina borstar noga oavsett.

Jag beställde tre borstar, blush/bronzer duon samt min nya favorit därifrån för ungefär två veckor sedan. Leveransen är snabb- jag tror det tog 5 dagar från att jag lade min beställning tills den damp ned genom brevinkastet. Det är bra med tanke på att den kommer ifrån England. Jag kommer att skriva om de andra produkterna framöver. Dagens inlägg är dedikerad deras läpp plumper/primer! Och det är plumpdelen jag har blivit så bundis med! Den plumpar inte mina läppar avsevärt- dvs jag blir ingen Angelina Jolie med den men den ger det där stickande och pirrande i läpparna som jag faktiskt, bisarrt nog, är förtjust i. Läpparna blir dessutom mjuka och håller sig mjuka länge- de känns pussvänliga helt enkelt. De får dessutom en lite djupare färg. Själva stiftet doftar underbart av kanel så gillar du inte kanel så är detta inget för sig. Förresten så är det väl själva kaneloljan som 'plumpar'? Eller?

Nackdelen är att den är liten. Men hellre kvalité än kvantitet. Själva primerdelen, som sitter i andra änden, har jag inte direkt provat med läppstift så jag kan inte uttala mig om läppstiftet sitter bättre med det eller ej. Det enda jag kan säga om det är att det ungefär är som ett torrt täckstift över läpparna. Det gör läpparna ljust hudfärgade helt enkelt. Jag vet inte hur det skulle fungera på någon som är mörkare i hyn än en blekfis som jag- men å andra sidan ska ju det på läppstift efteråt så det gör nog ingen skillnad. Jag lovar att testa det och möjligen få fram bildbevis men för tillfället så kan jag inte ta vettiga bilder på min mun. Det fungerar helt enkelt inte av någon anledning. Jag vet inte vad jag gör riktigt.
Men, jag rekommenderar Elfs nya Lip plumper/primer från deras Studio kollektion.

Betyg: 5/5!

3 kommentarer:

  1. Produkterna låter spännande! Jag tycker också att det är supersvårt att fotografera munnen, jag har inte lyckats en enda gång =)

    SvaraRadera
  2. Kerstin- Åh- då är jag iallafall inte den enda. Jag tittar på andra tjejers bloggar och de får till så bra bilder av sina munnar. Undrar vad deras knep är? :-)

    SvaraRadera
  3. Har fortfarande inte testat e.l.f´s grejer men är aningens nyfiken då vissa av grejerna verkar väldigt prisvärda :o)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.