måndag 23 november 2009

Dålig närvaro- hög frånvaro

Jag ber om ursäkt för min dåliga närvaro. Jag har satsat helt och hållet på mina studier så min fritid går mer åt att fundera över kulturell identitet, vilken formalia som är viktigast när det handlar om universitetsuppsatser samt lär mig nya tjusiga ord som ingen begriper vad de betyder. 'Pejorativt' t ex även om det kanske inte är det trevligaste ordet men det är något jag lärt mig den sista veckan. Erhm, alltså inte i något otrevligt sammanhang heller. Oj, nu snurrar jag in mig i mig själv tror jag så jag bryter HÄR.

Iallafall så går sminkandet och hudvården på ganska mycket rutin för tillfället även om jag slipar på konsten att lägga en ögonskugga snyggt. Jag har inte riktigt bemästrat den ännu. Jag har också upptäckt att både Wet'n Wild's och IsaDoras eyeliner pennor (de med filtspets) inte är någon höjdare. Lätta att måla med: JA. Blir svart snygga streck: JA. Försvinner efter någon timme: JAAAA. Jag söker en svart eyeliner som är enkel att måla med och sitter där den ska under dagen. Gärna parfymfri också för den delen. Jag har en Blinc eyeliner men den fungerar inte så bra på mig. Orsaken är att jag får färg på ögonfransarna och då förstör den faktiskt mascaran sen. Det blir bara spindelben oavsett vad jag gör. Annars är Blinc jättebra- den sitter som berget men är ändå lätt att få bort. Kanske har jag fel appliceringsteknik. Jag har ju ändå lyckats lösa gåtan med hur man applicerar mascara bra. :-) Men håll ut mina kära läsare- jag kommer igen när kursen lugnat sig lite. Det har börjat lana av nu så jag kan börja titta igen på vad jag vill dela med mig av. Förmodligen sitter jag på en recension eller två, med största sannolikhet har jag en massa NOTD's.

2 kommentarer:

  1. Den bästa eyeliner jag någonsin testat är MAD's gel-eyeliner i burk som man målar med en tunn pensel. Har man bara en bra pensel (jag köpte min pensel på Everyday minerals)så går det som en dans. Eyelinern från MAD sitter som berget - hela dagen och hela kvällen! Min är svart med en smula guldstänk och heter Magnetism, finns här: http://madminerals.org/catalog.php?item=968&catid=146&ret=catalog.php%3Fcategory%3D146

    SvaraRadera
  2. Ninni- Tack för tipset och länken. Jag ska kolla upp det genast. Har inte testat något från MAD men jag har ju bara hört gott om det märket. :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.