måndag 4 januari 2010

Året som gått

Äsch, jag faller för grupptrycket och gör en summering över året som gott. Kanske ser jag något under tiden jag blickar tillbaka.

Januari började med att jag provade smink från ELF för första gången. Det var lite varierande resultat. Jag lade även upp mina första EOTDs men insåg att det inte var sådär superlätt att få till. Jag visade även en bild på min nagellackssamling. Faktum är att det inspirerade mig så jag ska visa hur den har -erhm- ökat under året som gått. Som en märklig slump så beställde jag Kimberly Sayers anti-oxidant face cream- slumpen är att jag idag lade en beställning hos Indulge på en ögonkräm samt en nattkräm från just Kimberly Sayer. Jag provade även Fyrinnae för första gången. Jag hade också en väldigt bra hårdag.

I februari syntes det att jag på allvar började få grepp om det här med att fota naglar. Det var Butter London som provades för första gången och jag fick nog kommentarsrekord med BL Thames. Jag måste säga att jag blir förvånad över hur långa mina naglar var! Hur kunde jag knappra på tangentbordet? Knepigt. Jag lade också in en helt OT bild på min vackra kisse Brutus.Bara för det så får ni en till bild på min lilla kille (som inte är så liten längre).

I mars började med att jag bytte mallen på bloggen (det var en av de första av mååååånga byten). Det blev fler NOTDs med Zoya och Color club. CC var ett helt nytt märke för mig då. Jag visade även en bild på hur mina naglar såg ut 'nakna'. Jag visade min första beställning från Head2Toe som innehöll China Glaze och några Color Club.
Jag provade även henna för första gången. I mars fick jag även besked om att företaget jag arbetade för hade satts i rekonstruktion. Ungefär en vecka efter det beskedet och falska uppeppningar av vår nya VD så blev vi alla uppsagda med löfte att bli återanställda om företaget kom på fötter igen. Jag kastades för första gången i mitt liv ut på arbetsmarknaden, inte särskilt trevligt i dessa tider med regeringens nya, hårdare regler och definitivt inte trevligt för någon som varit sjukskriven sedan tonårsåldern och nu börjat finna sin väg ut i livet igen. Men inget ont som inte för något gott med sig. Jag insåg att nu var tiden inne att äntligen börja studera på Universitetet- något som jag velat sen jag var liten. Livet blir hårdare utan en stadig inkomst- ja, men jag sitter iallafall inte sysslolös på ett jobb som inte ger mig något annat än skuldkänslor.

I april fick jag för första gången börja traggla med arbetsförmedlingen och jag köpte världens största glasfil. Några produktrecensioner slank in, bland annat REN och Burts Bees och första sneak peaken på Matthew Williamsons kollektion för H&M hann jag med. Jag började även att Twittra! Något som jag ska bättra mig med nu- jag lovar. Jag kastade även L'oreals makeupremover i soporna för jag ansåg att den var så kass och det är något jag måste ta upp i ett nytt inlägg- något för er att se fram emot. Helena, aka världens bästa LipGloss Bitch, visade sin generositet och gav mig sitt pressexemplar av den nya doften från Neotantric eftersom jag skrev på Pret-ty att jag var nyfiken på den. Jag blir fortfarande lika varm i hjärtat när jag tänker på det.

I maj började sommaren kännas nära. Jag fick hem min första lilla beställning hos Lily Lolo med olika prover. Sött märke men tyvärr inget som i efterhand har tagit mig med storm. De har fina rouger dock men foundationen passar mig inte. Deras finishing powders gillar jag dock skarpt. Jag försöker även att knåpa ihop lite outfits. Jag provade även min Matthew Williamson klänningen (som jag bar på julafton) för första gången och upptäckte en beundrare. Jag blev en beundrare av IsaDora och erkände för hela världen att jag har haft fel om det märket i alla dessa år. IsaDOra är super och absolut inget fjortismärke. Fy skäms på mig som ens tänkt så! Jag fick även tag på ett lack från CND som jag suktat efter, nämligen Cashmere.

Under sommarmånaderna juni, juli, augusti så var det lågsäsong för mig. Krånglande internet, avslag från a-kassan för att fd jobbet hade helt enkelt gjort fel i min anställning från början samt en sommarpraktik och besök på soc gjorde att motivationen för att skriva sjönk avsevärt.

I september köpte jag ett knallcerisa läppstift från Nivea (Chantal Thomass kollektionen) och undrade när jag skulle använda det. Jag undrar faktiskt fortfarande det. Jag och min pojkvän firade ett år tillsammans och jag konspirerade bakom hans rygg med hans syster för att fixa lite presenter till honom. Något som blev mycket lyckat- han fattade inget. Jag klippte lugg och resultatet blev häpnadsväckande! Folk tyckte tydligen det klädde mig jäkligt bra! Jag blir rörd. Jag hittar även märket Illamasqua och köpte mitt första gloss därifrån.

I oktober hittar jag en bra budgetremover för nagellack och visar NOTD på Butter London Fairy lights. Det är fortfarande få inlägg på bloggen.

I november och december är det enbart ett få inlägg. Mina NOTDs saknas eftersom månaderna har varit mörka och det är hopplöst att fota något. Jag är dessutom trött och influensan däckar mig strax innan jul. Men nu är det ett nytt år och jag satsar på en nystart. Jag tänker inte lova för mycket dock för löften bryts för lätt och bara det ger mig prestationsångest. Men bloggen finns kvar och lever och jag hoppas ni vill följa med mig in i 2010- året då jag fyller 30 och jag har bestämt att en massa underbara saker ska inträffa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.