tisdag 23 februari 2010

Kreativ Blogger Award!

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så fick jag idag den här söta utmärkelsen av fellow-bloggern Skor och Maskara. Det hela går alltså ut på att jag ska berätta 7 personliga saker om mig själv och sen skicka vidare den till 7 andra bloggare som jag tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet.

Så låt oss börja:

1. Mitt första riktiga beautyinköp var ansiktsvattnet 'White grapes' från the Body shop- det var när jag var 11-12 år och sen dess har jag varit hooked på beautygunk.

2. Jag älskar djur av alla sorter! Skulle jag inte ha haft en sån blödig natur så skulle jag definivt ha jobbat med djur på ett eller annat sätt. Men jag skulle inte klara av den emotionella biten, jag vet att det skulle ta för hårt på mig.

3. Tack vare ovanstående 'personlighetsdrag' så kan jag inte titta på Disney filmer, speciellt inte om de handlar om djur, utan att gråta floder.

4. Och som ett av ödets märkliga krumelursprång så har jag alltid varit förtjust i monster av diverse slag. Ända sedan jag var liten då jag önskade mig 'blodtörstiga' monster när jag fyllde år. Ju större huggtänder och klor, samt fjällig hy (alltså fjällig hy som en reptil har inte fjällande som i mjäll) var mina bästa vänner. Därför intresserade jag mig tidigt för skräckfilmer även om mina föräldrar höll mig från de flesta, tack och lov, när jag var riktigt liten.

5. Jag älskar ormar och vill hemskt gärna äga en röd regnbågsboa.

6. Jag har väldigt lätt att totalt försvinna in i något jag tycker är intressant. Tv- eller dataspel kan vara beroendeframkallande liksom en väldigt bra bok. Det gör att jag glömmer omvärlden och jag måste sätta ett larm på mobilen så jag vet när det är dags att ge sig.

7. Jag är en obotlig romantiker trots att jag har försökt att förneka det hela livet. ;-)

Det var det hela. Jag har kollat hela min blogglista och alla jag har där har fått priset faktiskt. Är det någon som inte har fått det än så tillägnar jag er detta. :-)

5 kommentarer:

 1. Haha, GUD vad jag känner igen mig i princip allt. Älskar djur och gråter jämnt när det är djurfilmer på tv. Även om jag föredrar mina kissar framför en orm. Älskar, älskar monster och har först nu, när jag passerat 30-strecket, kunnat erkänna att jag faktiskt är en obotlig romantiker jag också. Vilket säkert går hand i hand med att jag är så blödig..

  Minns mitt första ansiktsvatten. Var kanske 12-13 och det doftade melon. Hade ingen aning om vad jag skulle ha det till dock, då det stod mest i skåpet väldigt länge.:)

  SvaraRadera
 2. Det skulle vara skoj att känna dig irl, tror vi skulle komma bra överens du och jag ;) Kramar!

  SvaraRadera
 3. Skor och Maskara- Hahahaha- underbart!

  Badbomben- Det är jag övertygad om också ;-) Kram tillbaks

  SvaraRadera
 4. Det är en fin egenskap att gråta lätt. Jag gör det med, det kan räcka med vacker musik för att jag ska börja gråta. :-)

  Och vad otroligt gulligt att önska sig blodtörstiga monster - barn är för härliga!

  SvaraRadera
 5. Nailtastic- Jag med- det finns vissa musikstycken som är så rörande. :-) Och jag har lagt till din blogg också :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.