lördag 27 februari 2010

En liten närmare koll på IsaDoras nya vibrerande mascara

Häromdagen köpte jag IsaDoras nya mascara. Jag har haft storrensning hemma och kastat de flesta av mina mascaror eftersom, hör och häpna, en del faktiskt var över ett år gamla och mascaror ska man egentligen byta ut efter 6 månader. Det som är speciellt med denna mascara är att den har ett inbyggt batteri och kan vibrera i tre olika hastigheter. Varför, kan man fråga sig, ska en mascara ha en vibrationsfunktion? Jo, svaret är att färgen ska spridas mer över fransarna och man slipper de där "jobbiga" zick-zack rörelserna man måste göra med borsten. Fånigt kanske? Mja, men själv tycker jag alltid det är kul att testa något nytt- speciellt om det kan ge ett snyggt resultat. Låt oss då titta på resultatet:

Först mitt nakna, omålade öga med lite böjda fransar (jag måste verkligen skaffa en bra ögonfransböjare). Uppenbarligen hade jag något gojs på ögat men det såg jag inte förrän efter jag tagit bilderna.


Och här är resultatet med mascaran. Jag upptäckte just nackdelen med närbilder på ögat. Tyvärr ser resultatet sämre ut på nära håll. Det blev absolut inte såna spindelben utan ett rätt bra resultat. Kanske var det lite för mycket färg på borsten men det går ju lätt att fixa bort nästa gång. Jag tycker att det är en bra mascara- hur den håller får jag återkomma till eftersom den bara suttit på i ca en timme nu. Men appliceringen fungerade väl även om handen domnade lite av vibrationerna (hahahahaha). Borsten hade de där silikonpiggarna som jag föredrar framför den klassiska mascara borsten.

Det var lätt att komma åt varje frans och jag ska testa den utan vibrationsfunktionen för att se om det gör en stor skillnad. Jag köpte min mascara på Lindex för 159:- och jag tror det var ett kampanjpris.

2 kommentarer:

  1. Jag blir mer och mer nyfiken på denna hela tiden! Endera dagen blir det nog ett köp =)

    SvaraRadera
  2. Kerstin- Den är värd att kolla närmare på tycker jag :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.