måndag 29 mars 2010

Återkomst till IsaDoras vibrerande mascara

Nu har jag testat IsaDoras vibrerande mascara i ungefär en månad och det känns som jag har lite mera grund att stå på nu. För er som missade mitt första inlägg så kan ni se det här eller skrolla lite nedåt.

Mascaran är bra, vibrationerna gör att färgen sprider sig helt kring fransarna och de blir snyggt separerade. Borsten är ganska så vass och har silikonpiggar- eller ja, om det exakt är silikon vet jag inte men det är inte den klassiska mascaraborsten utan den hårdare varianten som t ex Max Factors False lash effect har. På ett ungefär. Men, mascaran har ett minus och tyvärr ett ganska stort minus- den håller inte särskilt bra. Det tar bara några timmar innan den börjar smula litegrann och jag kan se den tragiska svarta randen under ögonen. Men som vi vet så är det här med mascaror en knepig fråga. Mycket beror ju på hur dina naturliga fransar är, vilken appliceringsteknik du har och en massa andra saker. Jag har även upptäckt att det skilja från dag till dag- ena dagen får jag dockögon med perfekta fransar medan andra dagar ser jag ut som en vandrande mascara olycka.

Jag kommer att fortsätta att använda IsaDoras vibrerande mascara ett tag till eftersom den tillhör en av de bättre mascarorna i min samling. Men det är definitivt inget jag tänker köpa igen.

2 kommentarer:

  1. Bra att veta! Jag hade hoppats på att den skulle ha varit superduper, vill prova på en frall-vibrator men kanske jag hoppar över denna om den inte håller så bra.

    SvaraRadera
  2. Badis- Ja, jag är lite kluven som sagt. Kanske är mina ögon väldigt rinniga också jag vet inte. Men hållbarheten borde vara bättre tycker jag.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.