tisdag 9 mars 2010

NOTD Butter London Yummy Mummy

Här kommer en riktig pärla! Jag tror det är mitt nya favoritlack! Jag gillar den här dammiga, lite 'smutsiga' trenden med lack och speciellt de ljusa. Oftast blir de mörka för bruna och jag vet fortfarande inte om jag gillar bruna lack. Just det här är beige med en skvätt lila (som kommer fram mer mot min hudton) och ett diskret silverskimmer. Skimret är mer eller mindre omöjligt att fånga på bild och det syns bara om man tokstuderar naglarna i starkt ljus. Men det ger lacket mer djup och liv. Hållbarheten är bra liksom själva appliceringen. Det ser randigt ut efter första lagret och det kan se randigt ut efter fler lager men det brukar jämna ut sig på ett magiskt rätt när det torkar. Det är väldigt likt Grunge från RBL som är en annan favorit men jag tror att Grunge är mer lilatonat men jag måste göra en jämförelse för att vara helt säker. Oavsett så är detta ett av det bästa köp jag gjort när det gäller lack och jag kommer nog att använda det mycket framöver.

9 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Har inte testat något av Butter Londons lack ännu, men är sugen på flera stycken. :-)

  SvaraRadera
 2. Nailtastic- Jag kan verkligen rekommendera deras lack- de är dyra visserligen men hållbara och nyanserna känns unika. :-)

  SvaraRadera
 3. Åh, ett riktigt fynd ser det ut som. Jag älskar ju alla möjliga färger så lackoholic jag är, men ofta är det de nudefärgade, med en liten twist, som går hem mest. Jag menar, jag älskar mina neoniga glitterlack, men det är de ljust rosa och beiga som jag återanvänt mer än 2 ggr.. Aldrig testat just Butter London, men varit sugen länge. Kanske blir ett lack vid nästa Londonbesök i påsk.

  SvaraRadera
 4. Urtjusigt! Nyansen passar verkligen din hudton! Jag tycker att det kan vara lite lurigt med den typen av färger annars.

  SvaraRadera
 5. Skor och Maskara- Det här tror jag är det ultimata nudelacket :-) BL håller en väldigt bra kvalité tycker jag- de kan se randiga ut efter ett lager men de torkar alltid jämt och fint.

  Kerstin- Tack! Ja, det här är ett lack som nog kan skära sig mot olika hudtoner även om det ska vara en 'magisk' nyans som passar alla (enligt BL själv). Själv kan jag absolut inte ha ljust rosa lack eftersom mina händer ser smutsiga ut då.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar den färgen jättemycket. Snygg, diskret utan att vara tråkig och perfekt som vardagslack!

  SvaraRadera
 7. Kia- Jag kan bara hålla med! Det är perfekt som vardagslack :-)

  SvaraRadera
 8. nougat är ju så jäkla snyggt!!!

  SvaraRadera
 9. Darling- Visst är det!? Helt suveränt!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.