måndag 29 mars 2010

Om ca 2 veckor passerar jag 30 års strecket

Just det ladies and gents- snart blir jag gammal. Eller nä, man är ju inte äldre än vad man gör sig, inte sant? Men det är något speciellt ändå med att fylla 30. Det är den magiska gränsen man ska passera för att komma in i vuxenvärlden på något sätt. Själv känner jag mig inte det minsta vuxen. Jag känner mig ungefär som jag gjorde när jag var 22- bara några erfarenheter rikare och förhoppningsvis lite klokare.

Men nu, till det roliga. Självklart önskar jag mig en massa i beautyväg även om jag misstänker att det kommer att bli fattigt på just den fronten. Mina nära och kära tycker nog att jag har redan på tok för mycket beautygunk. Men önska kan man alltid och hoppas på en givmild miljonär ser det och skänker mig allt, eller något, bara av ren godhet. Som sagt, önskedrömmar kan man alltid ha.

Något som mitt hjärta länge klappat lite extra för är nagellack. Och äntligen tror jag att jag har funnit lackens Rolls Royce- nämligen Mistral från Chanels sommarkollektion. Rosa perfektion säger jag. Kolla bara ALU's swatchar här. Men smakar det så kostar det och i det här fallet är det ca 240:-. Är jag inte värd det så säg?

Något jag lärt mig det senaste året är värdet av bra och behändiga borstar eller penslar till sminket. Den här finns antingen hos MAC för hutlösa 350:- eller så finns det en snarlik och förmodligen minst lika bra hos märket Sigma för 14$, ca 19$ med frakt vilket blir 140:- med dagens valutakurs.

Jag älskar armband men det går i perioder hur jag använder dem. Men när jag såg denna skönhet från Madly så blev jag smått kär. Rosa och små döskallar i en perfekt kombination. Inte farligt dyrt heller, bara 249:- hos Accessora.

Jag har även en svaghet för väskor och har de en eccentrisk twist så blir jag ännu mer lycklig. Just Paul's Boutique är ett märke som har sådana underbara väskor och prisklassen är egentligen inte så farlig (inte om man jämför med vad landets prinsessor bär på sina armar). Jag hittade den här hos Asos och blev helkär. Klassisk modell med en snygga dekorationer- vad kan gå fel? Priset är tyvärr utanför min studentbudget nämligen 680:- och det är utan frakten. Men, drömma kan jag alltid.

Som den hudvårdsälskaren jag är så önskar jag mig även en prova-på kit från Dermalogica i serien Age Smart. Jag har provat krämen som ingår och den är underbar. Billigast köps den hos Jersey Beauty och jag tror priset är ca £30 vilket är 325:- ungefär.

Uppdatering! Äntligen fungerar både bilderna och kommentarerna- jag är ledsen att ni fått vänta på båda.

In english: In two weeks time I'm turning 30! This is some of the things that I highly covet.

6 kommentarer:

 1. Jag blev också sugen på Mistral när jag spanade in ALU's swatches. Inte en färg jag normalt brukar falla för, men skimret var så vackert!

  SvaraRadera
 2. Själv passerar jag 40-strecket om två veckor så det skiljer precis tio år på oss!

  SvaraRadera
 3. Voj, jag har alltid trott att du är typ 22 :D Haha! Hoppas du får en massa krämer och gunk!

  Fyllde själv nyss 27 och känner mig sådär lämpligt twentyish. Vilket jag förhoppningsvis gör även då jag är 82. Och 92.

  SvaraRadera
 4. Nailtastic- Jag tycker precis samma sak! Den rosa nyansen är inte unik men skimmret för den otroligt vacker.

  Ninni- Det trodde jag inte faktiskt. Jag trodde du var yngre ;-)

  Badis- Åh, det kommer jag att leva på länge ;-) Men jag ser yngre ut än vad jag är- så länge folk inte ser skrattrynkorna jag har runt ögonen. Men jag hoppas jag också kommer att känna mig 22 när jag är 82, eller 92.

  SvaraRadera
 5. God damn vilken läcker väska! Ojojoj, den önskar jag också mig nu! Är tyvärr också student, så det får nog vänta ett tag...:P

  SvaraRadera
 6. Jill- Visst är den snygg?! Man skulle allt vinna lite på lotto eller något :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.