torsdag 8 april 2010

Return of Pumpkinhead (eerr- Pumkinface?)

As we speak sitter jag med en ny ansiktsmask, nämligen Pumkin glycolic mask från the Holy Mud company som nu finns att köpas hos Eleven. Detta är bara en snabb (skräckbild) notis om produkten och jag kommer att ge mer ingående recension senare.

5 minuter senare- jag var tvungen att skölja av den eftersom den sved så förbenat och min hy är lite känslig. Det står även att man ska vänja huden försiktigt och efter ett par gånger kan man ha den på i hela 15 minuter. Så syran i den känns verkligen. Nu när jag sköljt av den (med kallt vatten) så känns hyn faktisk riktigt fräsch. Jag var beredd på att gå omkring med ett illrött tomatansikte men rodnaden lade sig ganska så direkt. Så bra första intryck. Det enda jag kan klaga på är lukten. Den luktar ungefär som någon barnmat- ni vet, lasagne eller nåt i puréform- glärk. Men men, vill man vara fin så.....

4 kommentarer:

 1. Uff, vilken läbbig färg den har!

  SvaraRadera
 2. Ninni- Ja, visst har den? Dessutom var lukten i särklass. Hoppas verkligen den ger bra resultat.

  SvaraRadera
 3. Jag köpte på mig deras Repairing Vitamin C Ester mask och den känns väldigt effektiv. Det pirrar ordentligt i huden under användning. Är faktiskt sugen på flera av deras masker.

  SvaraRadera
 4. Nailtastic- Den är jag också sugen på att testa! Och den som var lite uppstramande men jag givetvis glömt namnet på den nu. Det verkar iallafall som de har bra masker. :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.