torsdag 20 maj 2010

Nyx round lipstick "Narcissus"

Jag köpte ju ett gäng av de billiga nyx round lipstick för ett tag sedan och jag har fått lite förfrågningar på swatches av dem eftersom bilderna på Cherry Cultures egna webbshopp inte är de bästa. Så detta blir det första av förhoppningsvis flera swatches av hela bunten. Vill ni se någon fler variant (vad det nu kan vara?) så kommentera gärna. Åsikter välkomnas! Och nu till bilderna, för det är ju de som är viktigast, inte sant?

Som ni ser är Narcissus ett starkt rosa stift. Egentligen inget jag skulle ha köpt om jag hade fattat just hur rosa det var... Men men, det kan vara kul någon gång. Tyvärr så är det hemskt oklädsamt på mig vilket ni kan se här nedan. Läppstiftet är krämigt och täckande men svårt att få jämt och snyggt. Jag kan ana ett ytterst diskret skimmer och jag håller upp det mot ljuset.

Jag är verkligen hopplös på LOTD eftersom jag har en väldigt osymmetrisk mun. Men övning ger färdighet och jag ska bli bättre på det. Övning och färdighet och allt detta. Iallafall så fick jag lite Lady Gaga vibb av detta stift. Eller är det bara jag?

5 kommentarer:

 1. Jag vet inte om de här läppstiften är de samma som Sephora sålde och som fortfarande går att köpa wholesale på Ebay, men de ser exakt likadana ut och har samma färger.
  Jag har alltså denna men som ett Sephora, och jag älskar det. Så tuggummirosa att man känner sig som Barbie eller en dragqueen

  SvaraRadera
 2. Det är nog mycket möjligt- jag måste erkänna att jag har noll koll på Sephora *rodnar* ;-)

  SvaraRadera
 3. ÅH! Massa inlägg jag har missat här ju!! jag har också det här lippiset men jag gillar att det är skrikigt barbierosa!:-) När jag färgade håret svart blev rosa plötsligt en mycket roligare färg att ha på läpparna.:) Tycker det är precis så skrikrosa som på din swatch på armen!

  SvaraRadera
 4. Kerstin- Taaack- billigt och snyggt- det måste vara den bästa kombinationen ;-)

  Basteth- Hahaha- då fick du lite läsning ;-) Ja, det måste bli en häftig kontrast mot svart hår. Och tac, jag försökte få det så verklighetstroget jag kunde så det är kul att höra att du uppfattar det så :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.