söndag 6 juni 2010

Tips!

Gratis är bra, eller vad säger ni? Jag är ständigt i jakt på gratisprover på olika produkter och drar mig inte längre för att fräckt fråga om prover på produkter. När det handlar om nätshoppar alltså. Jag är för feg att gå in i en affär och be om det. Men, iallafall så tyckte jag att det kunde vara bra att tipsa er läsare om vart man kan få tag på gratisgrejor.

Jag har hört mycket om a-cremen hos olika bloggar (Linda, Kabuki-Emma) och det som sagts har bara varit gott så därför blev jag lite nyfiken. MEN, de flesta mer naturliga krämer jag testat har fungerat uruselt för mig. Porerna har kloggat igen totalt så jag känner mig inte supersugen att köpa den oprovad. Tack så och lov så går det att beställa ett gratisprov här. Så om du är nyfiken som jag så beställ! Och nä, detta är inget reklaminlägg- jag vill faktiskt bara tipsa om vart ni kan finna gratisgrejor! :-)

5 kommentarer:

 1. Jag har testat A-creme och den är grym! Funderar starkt på att köpa en burk när mina krämer är slut! :)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Har beställt en nu :D

  SvaraRadera
 3. makeuponista- Det låter lovande! Jag har inte fått hem mitt prov än dock

  Stftis- Youre welcome :-) Hoppas verkligen att den kommer snart!

  SvaraRadera
 4. Ganska förvånande att många tror att den här crèmen är naturlig, kanske bara för att den säljs på hälsokost. Innehållet är ju, bortsett från jordnötsoljan, helt syntetiskt.

  Agua är vatten,
  Stearic acid är syntetiskt framställd stearinsyra som används som förtjockningsmedel och mjukgörare,
  Palmitic acid liknande syntetiskt förtjockningsmedel,
  PEG-300 och PEG-1500 syntetiska konsistensgivare,
  Glycerin syntetisk fuktbindare,
  Cetyl alcohol och Stearyl alcohol syntetiska alkoholfetter,
  Methylparaben syntetiskt konserveringsmedel.
  Och Retinyl palmitate ett slags syntetiskt A-vitamin, och i den här crèmen i så små mängder att huden förmodligen inte ens lägger märke till det.
  Nej, tjejer, lägg pengarna på något roligare istället. Det finns ju tusentals mer innovativa och bättre crèmer än den här ! :)

  SvaraRadera
 5. Darling- Tack! Jag tycker alltid det är intressant med förklaring av vad ingredienser egentligen är. Jag fick faktiskt för mig att den var naturlig även om det inte spelar så stor roll för mig. Vitaminer visste jag inte tas upp av huden på det sättet, liksom det inte tas upp i håret. A cremen verkar dock inte vara för mig. Har använt den två ggr nu och mitt ansikte har börjat klia.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.