onsdag 4 augusti 2010

NOTD BB Couture "Moon over Manhattan"

Nu kommer ett systerlack till Opposites attract- också från BB Couture. Men istället för grått så är det smutsigt gråblått. Nästan lite denimfärgat. Det innehåller samma glassflecks och svarta glitter som Opposites attract har. Kanske påminner det lite om natthimlen över Manhattan? Avgasförorenat blått med glitter av ljus från de många höghusen. Nåja, här är bilderna:

Jag är lite kluven till blå lack. Eller blått överlag tror jag. Jag har sällan blå kläder, förutom jeans då förstås. Men i och för sig har jag länge haft svårt för röda lack också men nu har jag börjat älska den färgen. Så kanske blir jag vän med blåa lack snart.

7 kommentarer:

 1. Snyggt som attan. Jag är jätteförtjust i blå lack...och gröna och röda och lila och gula och.....etc :D

  SvaraRadera
 2. Inte så tokigt men heller inte hänförande. Jag är lite kluven till glittret i vissa BB Couturelack. Vissa dagar tycker jag det är snyggt, andra inte.

  SvaraRadera
 3. Pamsan- För något år sedan fattade jag inte grejen med taupelack men nu är det min absoluta favoritnyans. Så man ska aldrig säga aldrig. Men gula lack tror jag inte att jag kommer använda. Men om jag visar upp en gul NOTD här i bloggen om ett år eller så knäpp mig gärna på näsan ;-)

  Sminkan- Jag blev förförd av någons NOTD av denna. Men jag minns inte vems. Jag kan hålla med om glittret faktiskt. Även om jag bara har 4 lack från dem som innehåller glitter.

  Bitterfittan- Tack :-)

  Kerstin- Tack! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag gillade helt klart den blåa färgen! Jättesnyggt =) Dock använder jag aldrig nagellack då jag bakar så mkt :-P

  /Lisa - Sockerrus

  SvaraRadera
 5. Kors, vad snyggt!!! Superfin färg tycker jag!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.