lördag 9 oktober 2010

Vinst vinst vinst!

För några veckor sedan annordnade Carina på Total Beauty en Önsketävling där de tre lyckliga vinnarna kunde vinna en önskevinst (givetvis inom rimliga gränser och inom skönhetsområdet). Jag hade den extrema turen att vara en av de lyckliga vinnarna och häromveckan damp min fina vinst ned i brevinkastet med lite extra bonusvinster:
Som ni ser fick jag ett kit med Cliniques trestegsrengöring, en resemojäng till parfymer (mycket behändigt) och lite prover. Och just det, så var det själva vinsten också; Chanels lack Paradoxal. Oooh, den är verkligen en juvel och otrolig att lacka med- varken flytigt eller för tjockt med en smal pensel som inte är för lång. Underbar och givetvis så spammar jag på med lite bilder:

Det blir inget boktips denna gång eftersom inlägget faktiskt handlar om vinsten och inte är ett regelrätt NOTD inlägg. Så förlåt mig för det. 
Paradoxal är iallafall ett mörkt lila lack som är väldigt dovt och murrigt. Det innehåller även ett fint lilarosa skimmer som tyvärr inte framträder lika tydligt på naglarna som det gör i flaskan. Men det gör faktiskt inget för detta lack är det närmaste perfektion man kan komma. Jag var nästan nervös innan att jag skulle ha för höga förväntningar på det och det skulle spricka som en luftbubbla. Men det här lacket är och förblir en juvel i min samling. Tack snälla Carina för denna fina gåva!
Som underlack har jag mitt favorit baslack Stickey från CND. Det är grönblått i flaskan av någon anledning och kan se lite avskräckande ut men den ger absolut ingen färg på nageln. Det ger en kärv yta och gör att lacket fastnar bättre och faktiskt gör det mer lätt att få det jämt. Isadora lack älskar den här basen för det suger sig verkligen fast i det- det måste vara någon suverän kemisk kombination antar jag. Finns att köpa i Sverige hos Nails, body & beauty för 120:- (exklusive frakt). Sen så har jag CND Speedy, snabbtorkande droppar. Det är egentligen som en vätska som man lätt sprider ut på nageln- får alla lack att torka supersnabbt. Skulle det inte vara för att den absolut inte har någon skyddande förmåga eller för att lackytan blir matt och repig ganska så snabbt så skulle jag bara använda mig av Speedy och Stickey. Speedy finns också att köpa hos Nails, body & beauty för 120:-. Men båda dessa finns hos Transdesign för en mycket billigare peng. Jag har inte handlat där personligen men jag har enbart hört en massa gott. Du tjänar att köpa därifrån om du ska köpa många lack eftersom frakten är rätt så dyr men å andra sidan så är lacken nästan löjligt billiga- mindre än hälften av det vi betalar här. Sist men inte minst så är det mitt favorit topplack- och jag har testat många- Nubars diamont seal&shine. Den finns att köpa hos Nailshop men även på Nubarmånader hos Nailmail (som det är nu förövrigt). Kostar 135:- hos Nailshop.

7 kommentarer:

 1. Snyggt, verkligen en perfekt färg :D

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar vinst! Så himla fint lack!

  SvaraRadera
 3. Viktoria- Tack- visst är det? Helt underbar :-)

  Kerstin- Ja- en av de bästa vinsterna jag har fått faktiskt (den och YSL concealern ;-))

  SvaraRadera
 4. Oh gud *andningsnöd* nu är jag bra avundsjuk :)

  SvaraRadera
 5. Läbbigt fint lack! ;D Grattis för vinsten Pulpfictionistan!

  SvaraRadera
 6. Darling- Jag är nästan avundsjuk på mig själv ;-)

  Badis- Taaaack sötis ;-)

  SvaraRadera
 7. Vad glad jag är att du blev så nöjd :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.