lördag 28 maj 2011

Milani "Dress maker"

Här kommer lacket jag bar på bilderna nedanför. Det är ett budgetmärke som dessvärre inte finns i Sverige. Och skulle det finnas i Sverige skulle det inte längre vara budget. Jag är inte ett stort fan av gröna lack som jag vet många andra lacknördar är. Förmodligen är det för att just grönt inte alltid funkar med min blekrosa hudton- det får mig ofta att se gulaktigt sjuk ut. Här är iallafall ett av mina få gröna lack och ett av de två ljust gröna lack jag har:
Som ni ser är det ett sorts mellanting mellan mintgrön och jadegrön. Den har även ett otroligt fint skimmer vilket var som fick mig intresserad. Tydligen så ska det även vara en dupe till Chanels Jade som kom för förra sommaren och som blev en stor hype bland lackälskare. Vill du se jämförelser av lacken så kan du kolla in Steph's Closet.

På bilden har jag fyra (!) laget men som ni ser så har jag fortfarande en tydlig VNL. Det är inte så att det stör mig men ibland kan det störa helhetsintrycket. Top- och baslack är också från Milani och de ska jag skriva ett helt inlägg vid ett senare tillfälle. Men jag kan säga som så att de nog tillhör den bättre kategorin av bas- och topplack jag någonsin provat.

Jag köper mina Milani via Cherry culture. Ett lack kostar mellan $4.49 och $4.99 vilket motsvarar ca 28-31 SEK.Frakten räknas ut beroende på den mängd du handlar så det går aldrig att säga säkert vad frakten går på. Som alltid finns det en viss risk för att du råkar på momspåslag vilket brukar vara 25% av ordervärdet +100:- i tullavgift. Men håller du dig under 250:- så brukar man klara sig. Det är värt att kolla in Milanis smink också!

Vill du se mer Milani swatchar så rekommenderar jag Nailtastic och Sminkan. Och glöm inte bort google!

In English; Chanel Jade dupe Milani Dress maker. Not comptletly my cup of tea but still rather nice.

5 kommentarer:

 1. Riktigt fin och ovanlig färg! Jag ångrar att jag inte köpte på mig Milani-lack när jag var i USA.

  SvaraRadera
 2. Tycker att det är dumt att det finns så få märken att få tag på i Sverige. Tycker att det här lacket är fint, men kanske lite väl hypat... :)

  SvaraRadera
 3. Kerstin- Det finns så mycket fint från Milani

  Annie- Hypen beror ju helt på likheten med Chanel Jade. Skulle den varit någon annan färg så skulle det inte varit samma sak. Men det är ju kul att man kan hitta billiga varianter som inte är limited edition :-) och ja- det är jättedumt att det inte finns att köpa här

  SvaraRadera
 4. Jag har länge tänkt slänga med det där i en Cherry Culture-order men har glömt det varje gång. Jag har fel i huvudet tror jag. Det är himla snyggt med sitt skimmer!

  SvaraRadera
 5. Sminkan- Äsch då- det är så lätt att glömma bort vad man egentligen skulle ha när man är inne på Cherry Culture- dom har ju så mycket fina saker

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.