lördag 2 juli 2011

Tävling!

TÄVLINGEN AVSLUTAT! En vinnare har blivit dragen!
Japp, för första gången ska jag hålla i en tävling och i potten ligger en alldeles splitterny, oläst, oöppnad bok av Jan-Erik Ullström. Ja, det är en bok jag lottar ut, inte smink eller något annat i skönhetsväg (men det kommer nog i framtiden). Fastän däremot kan man ju säga att det finns ett visst element av skönhet i det skrivna ordet. Åtminstone tycker jag det. Så ta chansen och få en ny spännande bok som du kan få sällskap av de här regniga sommardagarna.
Källa
Så här står det om Vid cirkelns slut:
Har du löst Vägen till Umbria?

Allt låg i mörker och det enda som bredde ut sig var den totala tystnaden. Plötsligt och utan att ge ifrån sig så mycket som en viskning öppnades tre runda öppningar i tomheten. På en dimhöljd äng en bit bort satt en ensam man på en illa hopsatt pinnstol. Hans öde hade många själar på sitt samvete. I mittens cirkelformade hål mellan tomheten och alla levande tings tankar låg en värld av drömmar. Men flickan vid kvarnen drömde inte.

En blivande ung man låg i sin säng och drömde på ett sätt som få kunde. Flera hundra mil därifrån låg en annan man i sina bästa år och drömde på exakt samma ovanliga vis. Imorgon skulle de båda drömma och de skulle då stråla samman vid flickans kvarnhjul och sätta igång en händelsekedja vars slutmål skulle visa sig bli avgörande för ett oändligt antal liv.

Så, kommer du lösa Vägen till Umbria? Hela romanen är en gåta och här och var har författaren lämnat små ledtrådar till lösningen. Vill du ha en riktig utmaning så är detta romanen för dig.

"Vid cirkelns slut - Vägen till Umbria I" är Jan-Erik Ullströms debutroman. En roman som började med en karta för tio år sedan och med en mening: "Gwendolyn hade alltid längtat." Under ett år skrev han sin första roman som slutade på 800 sidor. Denna bok är uppdelad i två och nästa del släpps i augusti 2011. Del två i trilogin "Vid cirkelns slut" heter "Ringar av järn, vingar av glas" och kommer ut våren 2012. 

(Källa)


För att ha en chans att vinna så vill jag att du skriver ett kort inlägg på din blogg där du tipsar om tävlingen. Kommentera sedan här och lämna länken till inläggen. Lätt som en plätt. Inlägget behöver inte vara långt- du behöver inte ens skriva något signifikant. Bara att du länkar tillbaks hit. Så var med och tävla om lite sommarlektyr nu!Tävlingen avslutas fredag den 8/7 kl 12:00.


(Jag är enväldig domare och vinnaren dras av mig. Priset är en bok och kan inte bytas mot något annat.)

7 kommentarer:

 1. Dendär Astrid2 juli 2011 12:52

  Jag har ingen blogg, så det blir inget av med den saken! ;-) Men alla som har en borde ju vara med. Se så gott folk, länka och tävla omedelbart! Sätt fart!

  SvaraRadera
 2. Åhhh var så trött nu i natt så att jag helt glömde bort att jag hade tänkt länka in din tävling i mitt vinnarinlägg :( Lovade ju dig det :(

  Får fixa ett annat inlägg istället, grannen kommer visst inte hem förens sent idag istället, så jag har tillgång till en dator ett tag till.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Astrid- Hoppas folk lyssnar på dig nu ;-P

  Carina- Åh tack! Det vore snällt. Det är helt ok att du glömde ;-) Kram

  SvaraRadera
 4. Jag är med och tävlar och har naturligtvis länkat: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/july/vid-cirkelns-slut-har-du-lost-vagen-till-umb.html

  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 5. Har länkat din tävling nu :) Glömde helt bort det i kaoset som har vart här hemma ett tag.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hade gärna varit med och tävlat då jag är en bokmal och den här boken låter väldigt annorlunda och spännande, men jag har inte heller ngn blogg så det blir inget av med det :o)

  SvaraRadera
 7. Carola- Grattis! Du är vinnaren eftersom du är den enda som hade en blogg och som var med! Mail kommer snart!

  Carina- Tack! Det är helt ok att du glömde- det finns ju så mycket annat att tänka på nu under sommaren :-)

  Katrin- Jag återkommer med fler tävlingar och inga krav på bloggar den här gången ;-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.