onsdag 6 juli 2011

Kleancolor "Holo Chromo"

Sminkan har redan visat det och lyckats få fram det underbara glittret bättre än jag men jag tycker ändå mina kort är värda att visas. Hursomhelst, jag var ju tvungen att ge mig in i Ebay träsket när jag såg Sminkans första bilder på Kleancolor lacken. Nu var det inte just det här som lockade mig. Nä, först var jag sugen på Chunky holo lacken men så såg jag shatter lacken hos Steph's closet och jag blev helt enkelt förtjust. Äntligen ett shatter, eller crackle, lack med tunna sprickor. Det såg ju faktiskt ut som blixtar på naglarna. Så jag surfade in på ebay men trist nog så skickar de flesta säljarna inte till Sverige utan håller sig inom USAs gränser. Men så hittade jag ett paket med olika Kleancolor lack inklusive ett shatter lack! Allt för bara ca $12. Så jag slog till! I veckan kom paketet hem med 9 lack. Kanske var de flesta inte de typiska lacken jag skulle köpa men det var ändå lite kul eftersom jag fick upp ögonen för något nytt. I paketet ingick alltså Holo Chromo och det är ett blått jelly lack med massor av holografiska glitterkorn. Det är verkligen jättefint men det har några nackdelar. För det första, och det har ni garanterat hört förut- lacket stinker. Håller man flaskan för nära ansiktet tåras ögonen, det är ingen överdrift. Och tyvärr så luktar naglarna märkligt kemiskt i någon dag efteråt. Men men, det kunde varit värre. Andra stora nackdelen är att det är segt att måla på och är man inte försiktig så kan man dra med sig det undre lagret så att resultatet blir ojämnt och klumpigt. Men är man försiktig så går det bra. Sista nackdelen då? Jo, det är segtorkad som tusan men kanske fungerar Seche vite mycket bättre till detta? Jag har aldrig testat det utan kör med A Englands "The shield" (vilket för övrigt är ett mycket bra överlack). Men nog med mitt tjat. Låt oss se på bilderna istället:Missa förresten inte tävlingen nedan!

In English: A pretty, little stinkbomb- Kleancolor's Holo Chrome. It's a blue jelly filled with holo glitter. Beautiful but not easy to work with. This was a bargain on Ebay!

3 kommentarer:

 1. Fint! Jag spanar ivrigt på all holo just nu för att planera inköp o önskelista :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt vackert! Gud, jag har sett så många vackra Kleancolor-lack på diverse bloggar de senaste veckorna att jag skulle vilja lägga världens megabeställning. Men det går ju inte, måste ju ha råd att göra något skoj på semestern också...

  SvaraRadera
 3. Kerstin- Jag lyckades inte fånga allt glitter i denna. Den är mycket finare i verkligheten :-)

  Nailtastic- Ja, det gäller att prioritera. Just det här finns på http://www.beautyjoint.com/index.php?route=product/product&path=4&product_id=110 och de verkar pålitliga och det verkar som de har samma fraktkostnad som CC. Lite bättre än att jaga runt på Ebay, menar jag.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.